15 Temmuz ülkeye yapılan en büyük ihanetin adıdır...

15 Temmuz ülkeye yapılan en büyük ihanetin adıdır... 
Ülkeye yapılan hain saldırının, ihanetin seneyi devriyesinde yine zihinlerdeki nefretin ve şehadet şerbeti içenlere rahmet ve minnetin, yaralılara ya şafi nidalarıyla duaların inkişaf bulduğu bir günün adı ve ülkemizin teslim alınamadığı tarihin tescillenmiş adıdır. 
15 Temmuz öyle ki, sevdalı yüreklerin "Hubbul vatan mine’l iman" vatan sevgisi imandandır. Hadis-i Şerif ini yüreklerine kazımış gönüllerin meydanlara inerek, bombaların, mermilerin, tankların karşısına dimdik çıkan, yürüyen yiğitlerin tarih yazdığı bir günün adıdır. 
15 Temmuz da başarılı olamayan hainlerin kin ve hain ruhları hala canlı Cenab-ı hakk fırsat vermesin, ellerine fırsat geçse yine aynı hain emellerine ulaşmak için  cani ruhlarının daha da azgınlaşmış hallerini dışa vuracaklar. 

Hain zihniyetlerin ve bunlara uşaklık edenlerin, Amerika merkezli hainler güruhunun 15 Temmuz darbe girişiminin yedinci yılını doldurdu. Bu necip milletimiz öyle bir birlik, fedakârlık ve erdemlik gösterdi ki, dünya şaşırdı. FETÖ ve üst akılları darbeden öyle ümitliydi devletin Cumhurunun liderliğini ve milletin birliğini hesap edemediler. Bu hain ve vahim hadiseyi 15 Temmuz tarihini milletimiz yedi yıl değil yetmiş yıl, asırlar geçse unutmayacak, unutturmayacak... 

15 Temmuz hain planların yapılarak uygulamaya konulan darbe girişimini dünyanın hiçbir devlete bastıramazdı. Hain ellere teslim olurlardı. Asil millet Türk milleti hainlere dünyayı dar etti. Bu tarihi ancak Türk milleti yazabilirdi ve yazdı. 

FETÖ yapılanmasının tamamen bitmediğini ne yazık ki, görüyoruz. Hâlâ yapılanmanın kalıntıları yakalanıyor ve varlar. Bu nasıl idrak ve bağlılık ki, FETÖ’ nün hain planları, devlet, millet düşmanlığı aşikâre, ifşa olduğu halde nasıl peşlerine düşülüyor. Akıl, mantık almıyor.  

MİT’e yapılan tuzak, Gezi Olayları, 17 / 25 Aralık yargı darbesi ve nihayetinde 15 Temmuz hain darbe girişimi bütün bu oyunların, kumpasların organizesi boşa çıktı. Necip Türk milleti boşa çıkardı. FETÖ nasıl vaatlerle kendine kukla olanları işlemişse, bir başka ifadeyle devletin içine nasıl bu kadar gömülmüş ve sızmışlarsa? FETÖ devletin önemli kademelerinde kök salmış. Devleti ele geçirme planlarını canlı tutuyorlar. En büyük umutları Cumhurbaşkanlığı seçimleriydi başaramadılaryedi düvelle de gelseler başaramayacaklar. 

15 Temmuz darbe girişiminin planlarını yapanların kökleri iki asırdır aynı zihniyet tarafından sahneye konuyor. Bu millet iki asırdır kuşatma altında, devleti batılılaşma kılıfıyla ele geçirme hesapları yapılırken milletin evlatlarını ruh köklerinden, köklü medeniyet ve değerlerinden uzaklaştırma hesabı yapıldı, yapılıyor. Osmanlıyı yıkan zihniyet Türkiye’nin her karış toprağına müdahale hakkına sahip olmak ve kendine uşaklık edecek zihniyetleri de iş başına getirmek için 15 Temmuz darbe girişimini yaptılar. Yapacaklarına da pişman oldular. Aziz milletimiz iki asırdır yapılan fikri ve siyasi darbelerin adeta intikamını alırcasına milletin destan yazdığı bir direniş ve ayağa kalkış destanıdır. 

Bu destan, dünya mazlumlarının umutlarına ışık olmuştur. Bu vatanın bekası için meydanları dolduran aziz milletimin 251 şehidimizi rahmet ve minnet ve 2800 civarı gazimizi şükran ve minnetle yâd ediyoruz. Bu millet yazılan şanlı bir destanın kahramanlarını unutmayacaktır. 

Emperyalist zihniyetlerine ve içerdeki uşaklarına Osmanlı tokadının atıldığı tarihin adıdır 15 Temmuz... 

Muhabbetlerimle... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi