Hedef önce İslam’dan uzaklaştırma

Hedef önce İslam’dan uzaklaştırma 

Türkiye dünyada çok önemli bir ülke, ülkelerin gözünde bu önemi anlama idraki her geçen gün artıyor. Şanlı bir tarihimizin, üç kıtada nal seslerimizin oluşu ve altı asırdan fazla bir Osmanlı imparatorluğunun varisi olduğumuzu dünya biliyor. Uyanışımızdan da endişe ediyor. Emperyalist zihniyetler bu gücümüzün farkında, manevi dinamiklerimizin gücünü de bildikleri için i bu aziz milletin evlatlarını yüce dinimizden, İslamiyet’in kuşatıcı atmosferinden uzaklaştırmak için, emperyalist güçlerin ve idare eden üst akılın Türk milleti üzerinde büyük hesapları var. İki asırlık hesaplarının peşinden koşuyorlar. Dışardan kuşatmada başarılı olamıyorlar. Ne yazık ki, içerdeki uşakları ve hainler güruhu ile algılarla içerden yıkmak istiyorlar. Kapitalist, emperyalist düşüncenin hedefi Türk milletinin evlatlarını, gençliği LGBT yi özgürlük maskesiyle empoze etme hesabı var. DEİZM ile de gençliği İslamiyet’in yüce değerlerinden uzaklaştırarak inançsız, gayesiz, hedefsiz bir gençliği elde ederek manevi dinamiklerimizin değerlerinden uzaklaştırarak hedeflerine ulaşmak istiyorlar. 

“Kuran’a uyalım” algısı da tuzakların bir başka yönü Kuran’ı Kerim’e uyalım masum bir ifade gibi gözükse de asıl gaye peygamberimiz hazreti Muhammed sallallahü aleyhi ve sellem’in sünnetinden ve edilley-i şer’iyye den uzaklaştırmaktır. Müslüman ülkeleri içerden ele geçirmek için din maskesi altında yürüyorlar. Dinimizi doğru kaynaklardan öğrenmemiz lazım ki, tuzaklarına düşmeyelim. 

Türk milletinin evlatlarının beynini yıkayarak istedikleri gibi yönlendirmek bir başka ifade ile mankurtlaştırmak...  Hedef İslami değerlerden, İslam’dan uzaklaştırmak daha da ilerisi İslamiyet’e karşı duruş sergiletmektir. Sonra ne olacak? Şanlı, köklü tarihinden, medeniyet köklerinden uzaklaştırmak olacaktır. Başarılı olacaklar mı? Olamayacaklar! Cenab-ı hakk’ın yardımıyla başaramayacaklar. 

Bu ülkeyi dışarıdan değil içerdeki,  batı seviciler, devşirme batıcılar, hainler, beyinleri uyutulmuş, beyinleri satılmış kişilerin bürokrasiyi de kontrollerine aldıkları için sesleri fazla çıkıyor. O ses de bir gün kesilecek. Türkiye Türklüğün, Müslümanların ve ezilmiş ve sömürülmüş toplum ve ülkelerin umududur. Türkiye üzerinde büyük oyunlar ve projeler yapılıyor. Zihinlerimize girerek bu İslamiyet’le şerefyap olmuş aziz milletimizi İslam’dan yüce değerlerimizden uzaklaştırmak istiyorlar. Gençliği günlük yaşama, yarını düşünmeme, hedefsiz deizm bataklığında, düşüncesiz, fikirsiz bir duruma getirmek istiyorlar. İki asırdır proje uygulanıyor. Malazgirt zaferi hangi amaçla, nasıl bir ruh bütünlüğüyle kazanıldı? Biz ruhumuzu mu yitirdik? İstiklal savaşı, Çanakkale ruhu nerede? 

Emperyalist zihniyet İşte bu ruhtan uzaklaştırmak istiyor. Bu emellere hizmet eden, içimizde ki, devşirmeler, uşaklar, kuklalar bu projenin aktörleridir. Ruh köklerimizden uzaklaşmamız İslamiyet’ten uzaklaşmamız demektir ki, istenilende budur. Emperyalist zihniyetlerin gayesi Türkiye’de gençliği İslamiyet’ten uzaklaştırmaktır. Aziz vatanımıza konmak ve sömürgeleştirmek istiyorlar. 

Türk’le uğraşmanın kolay olmayacağını da biliyorlar. Türkiye’de dinimizle, gençliğimizle ne kadar uğraşsanız uğraşın hedefiniz tutmayacak.  Türk ne İslamiyet’ten uzaklaşacak, nede tarihi misyonundan...Medeniyet köklerinden de koparamayacaksınız. Sakın unutmayın! 

Geleceğimizi yeni ufuklara taşıyacak gençlerimiz var. Kimse endişe etmesin. 

Muhabbetlerimle... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi