Bütün hesaplar Türkiye üzerine…

Bütün hesaplar Türkiye üzerine…

Türkiye Müslümanların, Türk aleminin umudu olduğu kadar, bütün dünya mazlumlarının umududur bu umudu yok etmek isteyenler boş durmuyor. Türkiye’ye karşı duyulan güvenin her geçen gün artması ülke düşmanlarını ve içerdeki hainler güruhunu rahatsız ediyor. Filistin üzerinde terör devleti İsrail’in soykırım uygulaması dünyanın tepkisini alsa da yine durmak bilmiyor. Türkiye dışında mücadele eden bir ülke maalesef yok. Filistinli canhıraş haykırıyor. İslam alemi nerede? Bu haykırışlar yürek yakıyor Filistin deki zulme, soykırıma Amerika aynı hızla destek veriyor. Bütün hesapları Türkiye Kızıl Deniz üzerinden birçok hesaplar yapılıyor. Türkiye’yi içe kapalı, sesi kısılmış her talimatı dinleyen bir ülke haline getirilmek isteniyor. Türkiye’nin kendi kabuğunda kalmasını istemeleri Ortadoğu’da istedikleri düzeni kurarak yeni dünya düzeninde daha kolay hareket etmek… Bunları yaparak gençlik üzerinde de oyun kuruluyor. Göçmen düşmanlığı hesabıyla gündem oluşturuluyor.

Adeta ötekileştirme hesapları ile tarihimize, medeniyet köklerimize karşı büyük saldırı yapılıyor. Türk milletinin tarihinde, muhayyilesinde hiçbir zaman ayrımcılık, ötekileştirme olmamıştır. Olmazda! Tarihimiz şefkat, merhamet, adalet düsturu ile yazılmıştır.

Gençliğe yeni bir kimlik yakıştırılmak isteniyor. Bu kimlikle dinine, vatanına duyarsız, medeniyet köklerinden uzak ve aile bağlarından kopuk bir nesil inşa edilmek isteniliyor. Dünya tarihinde cihan devleti olarak şanlı bir yeri olan, köklü bir medeniyet ışığında tarih yazan bir milletin evlatlarını tarihinden kopuk, amaçsız, gayesiz, hedefi olmayan, ruh dinamikleri silinmiş bir duruma mahkûm edilmek istenmesi Türkiye’yi kuşatma hesabıdır.

Türkiye’de yüce dinimiz İslam’a yapılan saldırılara kayıtsız kalmak daha fazla iğrenç saldırılara yol açar. Türkiye önemli bir İslam ülkesidir. Bin yıl İslam’ın bayraktarlığını yapmış tarihine bağlı, medeniyet kurucu ruh bütünlüğü ile nice saldırılara karşı öz benliğini, medeniyetini korumuş, koruyucu roller üstlenmiş ve hilafet sancaktarlığı necip milletimize nasip olmuş Müslümanların hamisi nerde bir mazlum varsa hamiliğini göstermiş bir umut ışığıdır. Bu ışık İslam alemini kuşatmış bir ruhla dünya düzenine adaletle, merhametle yön vermiş, öncülük etmiş, İslam davasına sahip çıkmış bir ruh ve ufuktur.

Türkiye’nin her geçen gün savunma sanayindeki göz alıcı atılımları dünyanın dikkatinde, bu gelişmeden hazımsız olanlar her türlü senaryolarla üzerimize gelecekler, geliyorlar. Saldırılar en hassasiyetimiz olan dini vecibelerimiz üzerinden yapılıyor.

Fatih Camii imamı Galip Usta ve Bilal Erdem’e yapılan saldırı maksatlı bir saldırıdır. Ö:S isimli şahıs kim, kimler tarafından yönlendirildi meydana çıkacak milletin manevi değerleri üzerinde provokatif bir eylemle toplum üzerinde baskı oluşturulmak isteniyor. Çok dikkatli ve sabırlı olmak gerekmektedir. Bu aziz Türk milletine iki yüz senedir yapılan baskı ve oyunlar artık son bulacak. İslam’ın ahlaki değerleri ve manevi dinamikleriyle kendi öz medeniyet kökleri ışığında yeni dünya düzenine yön verecek yirmi birinci yüz yıl Türk’ün yılıdır. Ülke düşmanları bu gücü iyi biliyor. İçerdeki hainlerle toplumu ayrıştırmak fitne tohumları ekerek birliğimizi bozmak isteyecekler. Ne yaparlarsa yapsınlar her hamleleri boşa çıkacak. Türkiye Müslümanların, ezilmişlerin umududur. Din düşmanlarının, terörist devletlerin ve terör destekçilerinin de korkusu ve kâbusudur. Emperyalist düzenin sonu yakındır. Türkiye ruh kökleriyle ayağa kalktı. Haydi hayırlısı…

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Arşivi