Necip milletimizi bölemeyeceksiniz!

Necip milletimizi bölemeyeceksiniz! 

Aziz Türk milleti tarihinde nice hainlerle uğraştı. Selçuklu, Osmanlı imparatorluğu dönemlerinde de sultanın etrafında satılmış beyinler yok muydu? Elbette vardı tespit edildiğinde de hak ettiği cezası veriliyordu. Hainler güruhu Sultan’ın yanında görüntüsü vererek içerden ve dışardan fitne kazanını kaynatanlar olduğu gibi, Osmanlı imparatorluğunda da birçok hainler olmuştur. Nihayetinde Osmanlı İmparatorluğunun son döneminde de hainler boş durmadı. İngiliz ve Yahudi’nin oyununa gelen hain ruhlu satılmışların ihanetleri ile dünyaya hâkim olan bir imparatorluğu yok ettiler. 

Günümüzde de aynı oyunlar, senaryolar sergileniyor. Öncelikle toplumu germe, sinir uçlarına dokunma denemeleri yapılıyor. Nabız yoklanıyor. Etki, tepki ölçülüyor. Bir oyuncu bulup toplu taşımalarda veya ses getirecek mekânlarda tesettürlü bayanlara saldırmak için adeta yarışanlar var. Sözlü taciz yapanlara etraftan tepki olsa da aldırmıyor. Kendince hedefine ulaşmış oluyor. 

Bir başka ve dikkat edilmesi gereken tehlike; toplum üzerinde siyasi rant elde etme heveslileri var. Başrolde Ümit Özdağ Cumhurbaşkanlığı seçiminde de seçmenleri mülteciler üzerinden lehine hesap elde etme gayreti içine girdi. Tabii kendi bakış açısı istikametinde çalışacak bunun zıddını yapması mümkün değil… Birinci turda umutları boşa çıkınca ikinci turda hemen CHP’nin, Millet İttifakının kanatları altına girdi. Mülteciler üzerinden kendine bir yer bulmaya çalıştı. Bunu da başaramadı kini bitmedi. Her fırsatta mülteciler üzerinden oynamaya devam ediyor. Derdi, gayesi mülteciler ve Türkler arasında ki, ihtilafı artırma, mültecileri kışkırttığı kadar Türklerinde mülteciler üzerinde baskı kurdurmaya çalışıyor. Tek derdi kavga çıksın, kan dökülsün ve bir iç savaş çıkar mı hesabımı yapıyor? 

Bu mu ülkü davası Sayın Özdağ? Yıllarca ülkücülükten dem vurdunuz. Gerçek niyetleri gün yüzüne çıkmıştır. Umulur ki peşinden koşan partililerin bunu görürler. Ülkü davası sizin hırs ve kininizle yürümez. Suriyeliler üzerinden birçok asılsız haberlerle hesap peşinde koştun da ne oldu? 6 Şubat depreminde millet canı ile uğraşırken deprem bölgesi dışındaki, aziz milletin evlatları nasıl daha fazla yardım ulaştırabiliriz canhıraş çalışırken Ümit Özdağ depremde göçük altından önce AK Partililer çıkartılıyor diye yaygarayı basıyor. Yahu! Yıkılan binaların altından ben AK Partiliyim gel beni kurtar mı diye bağırıyorlar? Veya bir münadi haber mi veriyor burada AK Partililer var diye? 

Özdağ’ın birçok hezeyanlı çıkışları var. Bir başka toplumu karıştırma hesabı camide vuku buluyor. İmama hoca Atatürk’ü anmayacak mıyız diyerek provokasyon oluşturmak istiyor. Burada da eli boş kalıyor. İstediği desteği bulamıyor. Özdağ bilmeli ki bu necip millet sizi iyi biliyor. Toplum üzerindeki bütün hesaplarınız boşa çıktı ve çıkıyor. Acaba Özdağ CHP kanatları altında nasıl yer bulurum hesabımı yapıyor?   

Geçmişinden, tarihinden ibret alarak yola yürüyenler her zaman muvaffak olmuşlardır. Bu yolda yürüyenlerin yolunun açık olması dini değerlerimize sahip çıkmakla mümkün olacaktır. Şanlı bir tarihin mirasçılarıyız bu mirası korumak, daha ileriye götürmek için ne yapıyoruz? Bu suali her gün kendimize sormalıyız. Bu kutlu yolda yürürken eğitim çok önem arz etmektedir. Yüce dinimiz İslamiyet’in değerleri ile köklü medeniyetimizi, tarihimizi ve kültürümüzü idraklerinde barındırarak yol aldığımız zaman geleceğimizi inşa etmiş olacağız.  

Bizi kurtaracak ne ABD’nin ne batının, nede AB’nin dayatmak istediği ilkeler, ne başkalarının yazdığı tarih, nede Amerika’ya teslim edilen eğitim sistemimizdir. Kendi öz değerlerimiz ışığında yol aldığımız müddetçe geleceğe yürüyeceğiz. Bu yolda yürüyen gayretli neferlere selam ve dualar olsun. 

Muhabbetlerimle... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi