Manşetler
Günün Haberleri
Arşiv
Sitene Ekle
Kahramanmaraş Gazetesi
  • Kahramanmaraş
  • 3. Sayfa
  • Asayiş
  • Belediye
  • Biyografi
24
17:33 Elbistan Pınarbaşı Caddesi,
17:25 KURBAN BAYRAMI’NDA BESLENMEYE DİKKAT
17:22 -SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI:
17:20 -ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM:
15:48 KGK, Özbekistan’da medya ve eğitim paneli düzenliyor
15:27 KABİYAD’dan Kahramanmaraş Basınıyla Güç Birliği Mesajı
15:16 AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül’den Kurban Bayramı Mesajı.
06:20 Kadın Emeği Göz Doldurdu
06:16 Tarihi Kalede Depremin İzleri Hızla Siliniyor
05:52 CHP Genel Merkezi’nde Yaşananlar: Siyaset mi, Talan mı?
Günün tüm haberleri
  1. Anasayfa
  2. Yazarlar
  3. Yangından kriz bekleyenler var.

Yangından kriz bekleyenler var.

Yayınlanma: 09 Ağustos 2021 Pazartesi 09:57

Yangından kriz bekleyenler var.

Öyle ki; ülkenin yangınlarla uğraştığı bir durumda dahi, siyasi kin ve nefretlerini, pervasızca sergileyenler var. Günlerdir ülkemizin birçok şehrinde iki yüz kırk noktada yangınlarla mücadele ediliyor. Havadan karadan yangının biran önce sönmesi için büyük emek veriliyor. İtfaiyesiyle, resmi kurumların tüm imkânlarıyla bir mücadele var. Buna ek olarak yöre halkı ve Türkiye’nin her bölgesinden gelen gönüllüler ekibi canhıraş bir gayretin içindeler. Böyle bir mücadele varken bir başka yönde yangın bahane edilerek toplum içinde yangın çıkartmak isteyenler var.

Türkiye üzerinde toplumu ayrıştırıcı nifak tohumları ekmek isteyenlerin hedefi Türkiye üzerinde bir kaos oluşturmaktır. Dış güçlerin ve içerde ki vatan millet sevdasından bihaber olanların, siyasi kinlerini akıl dışı bir zihniyetle gözleri ve kalpleri kararmış olanlar atraksiyon peşindeler. Birçok yazımda yazdığım gibi, ne yaparlarsa yapsınlar emellerine ulaşamayacaklar. Aziz milletimiz bu yaraları da saracaktır.

Yapılanları görmemek, görmek istememek nasıl bir gaflet, doğal afetlerde dahi ülke adına algılara destek vererek yapılanları, olmuyor, gelmiyor, perişan olduk, devlet destek vermiyor gibi ortalığı velveleye verenlerin tamamı ülkesine vefasız olanlar değil midir? İki yüz kırk noktada çıkan yangınla mücadele kolay değil… Toplumu rahatlatıcı iki kelam yerine ayrıştırıcı yüzlerce yalan ve yanlışa başvuruluyor. Yangın söndürmede bir helikopter yok, gelmiyor diye yaygara basan ve kışkırtıcı açıklamalar yaparken başını yukarı kaldırsa yangın söndürme helikopterini görecek lakin görmüyor, görmek istemiyor.

Ormanlarımız yanıyor, yangın bahane edilerek ülkemiz yangın yerine çevirmek isteniliyor. Nifak çıkartmak için fırsat kollayanlar var. Türkiye’nin iyi yönetilmediği, algısı verilmek isteniyor. Algılara destek olanlar meşru yoldan iktidar olamayacaklarını bildikleri için, doğal afetler üzerinden fayda sağlamak istemektedirler. Dertleri Erdoğan gitsin de ülke batsın. Dertleri ülke olmadığı için her türlü iyi yapılanları kötü göstermek veya yapılmadı, yapılmıyor algısı oluşturmak. Allahü teala muhafaza buyursun. Ülke yangın yerine dönse toplumun üzerinde kin, nefret tohumlarını ekebilseler zevkle bir köşeden seyredecekler. Ülke umurlarında bile değil… ülke birçok ilde yangınla uğraşırken, siyasi rant elde etme gayretinin açıklaması başka ne olabilir?

Türkiye üzerinde büyük bir algı operasyonu oluşturuluyor, aciz, yönetilemiyor göstermek için her türlü iftiralar, dezenformasyon amaçlı çok yönlü sosyal medyada olsun siyasi alanda olsun çalışmalar yapılıyor. Kardeşliğimize balta vurulmak isteniyor. Çok uyanık olmak durumundayız. Birçok algı anında maksadına ulaşılır. Bazı algılar ekilir yetişmesi beklenir. Sindire sindire maksatlarına ulaşmak isterler. Üniversite sınavlarında Katarlı öğrencilerin istediği okula sınavsız giriyor diyerek algı oluşturulması gençliğe yapılan en büyük kötülüktür. Ülke sevdası olan gençliğe bunu yapar mı?

Dert ülke değil ki; ülkeyi karanlığa gömmek için her türlü ihaneti yapma peşinde olanlar, muvaffak olamayacaklar. Dış güdümlü Türkiye’nin yardıma ihtiyacı var diyerek algı oluşturarak ülkeyi küçük düşürmek isteyenlerin peşine takılanların ülkesine ihanetten başka ne olabilir? Vatan sevdası olmayanlara içerden de, dışardan da destek anında geliyor. Genç kardeşlerimiz bunu iyi görmeli… Dış güdümlü algılara ve içerdeki destekçilerinin size rahat bir gelecek hazırlamak istiyoruz gibi yalanlarına aldanmayın. Ülke hepimizin. Rahatlığımız ancak bağımsızlığımızla olur. Unutma!

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Bekir Doğan
Ulaşım ve Gelişme !
Mehmet Fatih Erdoğan
Güle Güle Git Ziya Hoca
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi

Bütün hesaplar Türkiye üzerine…

10 Ocak 2024 Çarşamba 08:45

Filistinli öz yurdunda parya!

19 Ekim 2023 Perşembe 14:27

Sıla-ı rahim hüznü mü? Mutluluğu mu?

19 Eylül 2023 Salı 06:53

Necip milletimizi bölemeyeceksiniz!

15 Eylül 2023 Cuma 06:43

Hedef önce İslam’dan uzaklaştırma

06 Eylül 2023 Çarşamba 06:17

İyiler güzel atlara binip gidiyorlar

31 Ağustos 2023 Perşembe 06:56

Birleşmiş Milletler ne iş yapar?

22 Ağustos 2023 Salı 08:08

Çağdaşlık, özgürlük, demokrasi maskesiyle uyuttular

15 Ağustos 2023 Salı 08:06

CHP’li Belediyelerin Arapça düşmanlığı

09 Ağustos 2023 Çarşamba 09:32

Eğitim bir milletin var oluş meşalesidir.

02 Ağustos 2023 Çarşamba 07:37
SON YAZILAR
Bekir Doğan
BekirDoğan
CHP Genel Merkezi’nde Yaşananlar: Siyaset mi, Talan mı?
Gülay  Doğan
Gülay Doğan
Karadeniz’in Soğuk Sularında Kalan Çığlıklar…
Ali Aydın
AliAydın
SİYASETTE “MUTLAK BUTLAN” DEPREMİ
İbrahim İnal
İbrahimİnal
Aile Birliği Devletin Bekasıdır
Abdulhakim Eren
AbdulhakimEren
Anneler Günü: Bir Gün Değil, Bir Ömürlük Emektir
KURBAN BAYRAMI’NDA BESLENMEYE DİKKAT
KURBAN BAYRAMI’NDA BESLENMEYE DİKKAT
KABİYAD’dan Kahramanmaraş Basınıyla Güç Birliği Mesajı
KABİYAD’dan Kahramanmaraş Basınıyla Güç Birliği Mesajı
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül’den Kurban Bayramı Mesajı.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül’den Kurban Bayramı Mesajı.
Kadın Emeği Göz Doldurdu
Kadın Emeği Göz Doldurdu
Kahramanmaraş Gazetesi © 2021
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Sitene Ekle
Haber Portalı Yazılımı
Kahramanmaraş Gazetesi
Haberler
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Kahramanmaraş
  • 3. Sayfa
  • Asayiş
  • Belediye
  • Biyografi
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Genel
  • Gündem
  • Kamu Kurum
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Otomobil
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Vıdeo Galeri
  • Yazarlar
  • Yerel Haberler
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin