“Ateşin çocukları” Şeytanın ta kendisidir.

“Ateşin çocukları” Şeytanın ta kendisidir.

PKK kendilerine bağlı olan taraftarlarına “ateşin çocukları” adlandırması yaparak, yangınlar çıkartılması talimatı veriyor. Elbet bedelini ödeyeceklerdir. Bu nasıl bir vicdan ki, doğaya, hayvana, insanları diri diri yakmaya teşebbüs edilmesi, nasıl bir zihniyet? İnsana kıyanlar ormana kıymaz mı?

Türkiye de nedense, orman yangınlarını dahi fırsat bilerek devleti suçlayanlar var. Nerede sizin ağaç sevginiz? Nerede doğayı koruma hevesiniz? PKK ve HDP ile işbirliği içinde olanların hedefinde yine devlet var. Bunu neden yapıyorlar? Asıl suçluyu ve caniyi aklama peşindeler. Bu yangın çok maksatlı  organize bir eylemdir. Kendilerince ülkede bir kaos ortamı oluşturmak, mevcut Cumhur İttifakını zor durumda bırakmaktır. Ancak Cumhur İttifakı öyle bir kenetlendi ki, hiçbir güç ayıramaz MHP lideri Bahçeli devlet ve millet sevdasıyla dolu bir lider… Şer ittifakının ayak seslerini duyunca koşulsuz bir destekle AK Partinin yanında olarak Cumhur İttifakına tam destek vermiştir. Bu güçlü ittifakı nasıl ederiz de bağlarını kopartırız hesabı çok yapıldı ancak hesapları tutmadı, tutmayacak.

Yangınların özellikle seçilmiş yerleri iç ve dış turizminin merkezi yerler. Dış turizmi baltalamak, ülkeye turizm akışını durdurmak, iç turizminde huzursuzluk ve panik havası estirmek, Marmaris, Bodrum, Antalya, Manavgat, Mersin gibi turizmin yoğun olduğu yerlerde yangın çıkartılması sıradan bir yangın olmadığının en belirgin halidir. 40 ayrı noktada yangını çıkartan hainler, 200 den fazla vatandaşın etkilenmesine 4 şehit, onlarca kişinin yaralanmasının ayrıca yüzlerce küçük ve büyükbaş hayvanın telef olmasının sorumlusu PKK terör örgütü ve destekçileridir. Aziz milletimiz bu yaraları da saracak ve inanıyorum ki daha fazla kenetlenecek…  Neredesiniz bir ağaç için terör estirenler, neredesiniz kurban bayramında Müslümanların dini vecibeleri olan kurban kesmeye hayvan kıyımı var diye ayağa kalkanlar neredesiniz?

PKK can çekişiyor. Buradayız, bitmedik imajı vermek için içerde ve dışarda Türkiye ve Erdoğan düşmanlarının destekleriyle on binlerce ağacı yok ettiler. PKK terör örgütü köşeye sıkışmış ve nefes alamaz durumdadır. Terör örgütü PKK liderlerinden Murat Karayılan’ın silahlarınız çakmak ve kibrittir gibi gençleri yönlendirmesi ile caniliklerine yol göstermiştir.

Fırsatçılar yangının yaralarına iki kelime ile geçmiş olsun temennisi yerine onlarca, yüzlerce kelime ile devleti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlama yolunu seçmişlerdir. Fırsatçıların başı Kılıçdaroğlu yok kendileri olsa yangın kontrol altına alınırmış da gibi ipe, sapa gelmez açıklamalar... Bu yangın bir Avrupa ülkesinde olsa çok daha zor kontrol altına alınırdı. ABD ve Kanada’nın yangınlara nasıl teslim olduğunu ve söndürmenin aylarca sürdüğünü hatırlar mısınız Kılıçdaroğlu?

Yaşadığı ülkede yangın gibi bir vakada vatandaşların sıkıntısını görmezden gelerek kendi propagandalarını büyük bir iştahla halka empoze etmeye çalışması ayrı bir hissiyatsız davranış ve milletine karşı vurdumduymazlıktır. Bu aziz millet bunları not ediyor haberiniz olsun. 

İçerideki ve dışarıdaki, ülke düşmanlarının amaçları belli; Türkiye de toplumsal infial çıkarmak Erdoğan’ın ülkeyi yönetemediği algısı oluşturmak, provakatif olaylara zemin hazırlamak ve fırsat bulduklarında uygulamak… Bu yangınların sıradan bir yangın olmadığını anlamamak için insanda akıl tutulması olması lazım. Amaç çok net… Seçimlere kadar birçok oyunlar oynanacak. Komplo teorileri, itibarsızlaştırma algıları birbiri ardına gelecek, ülkede huzursuzluk çıkartmak için örgütlere her türlü desteği verecekler. Bütün bunlar Türkiye’ ye karşı bir savaştır. Bu savaşın galibi Türkiye olacaktır.

Ülkede alev alev yangın varken; insani bir sorumluluk taşımayana ne denir takdir sizin!

Sahi geziciler neredesiniz? Ateşin çocuklarına bir sözünüz yok mu?

“Ateşin çocukları” Şeytanın ta kendisidir.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi