15 Temmuz nefret ve gururun yaşandığı bir günün adıdır.

15 Temmuz nefret ve gururun yaşandığı bir günün adıdır.

Ülkemize yapılan en büyük ihanetin seneidevriyesi olan 15 Temmuz öyle ki, toplum üzerinde nefretin ve gururun yaşandığı bir günün adı… Nefretin diyorum çünkü! Satılmış beyinlerin, hain emellerin, aziz milletimizi esir edip, esaret altına almaya atılan bir adımın günü… FETÖ’ nün ve avenelerinin ülkemizin üzerine kara bulut gibi çöktüğü, ABD’nin Türkiye üzerinde oynadığı ve yok etmeye çalıştığı, her parselini istediği gibi kullanmak için kirli emellerini açığa vurduğu bir günün adıdır 15 Temmuz.

Öyle zifiri karanlık ki, yaşadığı ülkenin,  üniformasını giydiği Mehmetçiğin şeref ve haysiyetine ihanet edilerek, nankörlük edilen bir günün adıdır. 15 Temmuz. Nasıl bir ihanetin pençesinde olduğunu düşünmeden akılları esir edilmiş ihanetlerini hizmet gördükleri, ısrarla kendi halkına kurşun yağdıran vicdan ve merhametin zerresini barındırmayan hainlerin rezil olduğu bir günün adıdır 15 Temmuz.

251 vatan sevdalısı yüreklerin şehit edildiği, 2 bin 194 kişinin yine aynı sevdayla hainlerin karşısında dimdik durarak yaralandığı bir günün adıdır 15 Temmuz. Ülkesine savaş uçaklarıyla bombalar yağdıran, halkın üzerine tanklar süren, yaşadığı ülkeye ihanet eden hainlere karşı duyulan nefretin adıdır 15 Temmuz.

Diğer bir ifadeyle gurur; hain planları öğrenen vatan sevdalısı halkın sokağa çıkarak hainlerin karşısında dimdik duranlara karşı duyulan gururdur 15 Temmuz. Devletin başı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkını sokağa çıkmaya davet ettiğinde milyonların sokakları doldurduğu günün, gururun adıdır 15 Temmuz. Tankların altında ezilmeyi göze alarak önünde duran dahi paletlerin altına yatan yiğitlere duyulan gururun adıdır 15 Temmuz. Köprülerde, hava alanında, Cumhur’un evinin etrafında hainlere karşı kenetlenen vatan millet aşkıyla yanan sevdalı yüreklere duyulan gururun adıdır 15 Temmuz. Öyle ki, bombalar yağarken, savunmasız halkın üzerine kurşunlar atılırken, tankların karşısında ezilmeyi göze alarak dimdik duran sevdası vatan ve millet olan yiğit yüreklere karşı duyulan gururdur 15 Temmuz. Başkomutan Cumhurbaşkanı etrafında kenetlenen bu aziz vatana göz diken hainlerin gözünü oymak için canını ortaya koyan aziz milletin evlatlarına karşı duyulan gururun adıdır 15 Temmuz. Nefret ve gururun bir arada yaşandığı bir günün adıdır 15 Temmuz…

Tarihimizde böyle hain, alçak darbe girişimi yaşanmadı. 15 Temmuz darbe girişimini planlayanlar ve uygulayanlar Türkiye düşmanların maşalarıdır. Beş yıl önce yapılan bu darbe girişiminden ders çıkartmak bu ve benzeri hain saldırılara karşı tedbirli olarak hain planlara fırsat vermemek için devletimizin yetkili birimleri gerekli tedbirleri alıyor ve alacaktır. Türkiye her hain saldırıyı bertaraf edecek güçtedir.

15 Temmuz hain darbe girişiminde bu hainlere kucak açan ülkelerin de niyetleri bellidir.

Başta Amerika, Almanya, İngiltere, Yunanistan Türkiye’ye karşı darbe girişiminde bulunan hainleri hâlâ korumakta, kol kanat germektedir. Suçluların iadesi konusunda Türkiye’nin sunduğu haklı taleplerine kulak kapayan bu ülkeler nasıl dost olabilir?

Kim ne yaparsa yapsın. Türkiye’ye karşı yapılan her türlü operasyon boşa çıkacak. Türkiye bölgesinde ve dünya da söz hakkı olan bir ülke olacaktır.

Tarih bizi çağırıyor.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi