Biden den Ermenilere yeşil ışık.

Biden den Ermenilere yeşil ışık.

Biden’in müttefiklik anlayışı işte bu kadar…1915 olaylarını Ermenilerin yaptığı katliamları görmezden gelerek Türkiye’yi “soykırımla” suçluyor. Bu açıkça kendi kirli, katliamlarla dolu tarihini görmezden gelerek kendi soykırım tarihini gizleme çabasıdır. Her sene 24 Nisan da nasıl ederiz de Türkiye’yi zor durumda bırakırız hesabı yapılıyor. Ne yaparsanız yapın katliamcı sizsiniz mazlum biz. Ne yazık ki, yaptığınız zulümlerin üzerini örtmek için hakikatleri gizliyorsunuz. Amerika önce kendi geçmişine baksın. Karanlık geçmişi gizlemek için. Milyonları aşan masum insanların ölümüne sebep olanlar gel gör ki, bizi suçluyor.

Amerika 70 milyon Kızılderili’yi katletti. ABD katliamlar üzerine kurulmuş bir ülkedir. Bu köşem ABD’nin katliamlarını yazmaya yeterli değil. Afrika’ dan  getirilen 35 milyon Afrikalı işkence sonucu hayatını kaybetti. Almanya’nın Dresten kentine bomba yağdırdı. Kuzey Kore deyine katliam  Japonya ya atılan atom bombası, Vietnam da yaptığı katliamlar unutulmadı. Biden’in soykırım ifadesini kullanacağı tahmin ediliyordu. ABD’nin tarihçi Profesörü Justin McCarthy, yıllardır haykırıyor yazdığı kitapları makale ve konferanslarla,  soykırım iddialarının ne kadar asılsız olduğunu yazıyor. İnsani değerler, haysiyet ayrı bir şey bu insan olma özelliğini kaybetmemiş, haysiyetli Profesöre kendi ülkesinde de Ermeniler tarafından da çirkin saldırılar yapılıyor. Tabi “Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar” ABD’nin hiçbir zaman doğruluk işine gelmemiştir. 

Erdoğan yıllardır Ermenilere haykırıyor. Gelin birlikte komisyon kuralım ortak heyet kontrolünde arşivleri tarayalım. Hiç olumlu bir cevap vermemiştir. Çünkü gerçekler su yüzüne çıkacak.  Bu cesareti göstermiyorlar, gösteremezler de, ancak asılsız, kirli propagandaya devam ediyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. “Vız gelir, tırıs gider” Ermenistan Azerbaycan karşısında hezimetini daha hazmedemiyor. Lakin yavaş yavaş hazmedecek.  Amerika da soykırım dese bu bizim için Lafügüzaf”

Gerçekle yüzleşmeye cesaret edemeyenlerin yaptığı sadece boş lakırdı olur. 2015 yılında Papa soykırım açıklaması yapmıştı. Bu açıklama sonrası AP soykırımı onadı ne oldu koskoca bir hiç! 2021 Joe Biden gerçekle alakası olmayan  “soykırım” yalanına kendi de inanarak veya kendisini başa getiren akıl tarafından inandırılarak bu yalanı kabul ediyor. Bakın! Daha neler? İstanbul’u adını Konstantinopolis olarak ifadesi başlı başına bir gaf… Yahu Konstantinopolis fethedildiğinde senin ülkenin adı şanı yoktu. Düşmanlıklarını öyle kusuyorlar ki; bütün hesapları Türkiye’ ye diz çöktürmek.

Amerikalı siyasi aktivist, yazar, siyaset kuramcısı ve devrimci. Thomas Paine diyor ki; "İnsanlığın kökünü kazıma konusunda kimse Batı'yla yarışamaz!” Ne kadar doğru söylemiş. Katliam ve soykırım konusunda hesap vermesi gereken Avrupa’dır, Amerika’dır. ABD müttefik değil şer ittifakının başıdır. Müttefik olsa FETÖ elebaşını ülkesinde ağırlamaz, yüzlerce dosyayla belge verilmesine rağmen iade ederdi. Türkiye’nin ortak olduğu F35 projesinde hainlik edip çıkarmazdı. Türkiye de binlerce masum insanı katleden PKK/YPG terör örgütüne her türlü lojistik ve silah yardımıyla Türkiye’ye karşı korumazdı. Son olarak kendince baskı uygulama hevesiyle Ermenilerin yaptığı katliamları görmezden gelerek Ermeni soykırımı diye bir yalana sarılmazdı. Türkiye her yaptığınız yanlışa onay mı verecek sanıyorsunuz? Türkiye artık yaptığınız her yanlışın karşısında olacaktır.

Sahi bu Joe Biden tam bir bidon kafalı yahu!  Bidonlar ne işe yarar siz bilirsiniz.

Muhabbetlerimle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi