Türk toplumu balık hafızalı mı ?

Kandili yerle bir edecek olana bakın !

     Türk toplumu balık hafızalı mı ?

      Sayın Kemal Kılıçdaroğlu : “ Türkiye de darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkacağım,” dedi. Oy topladı.. 15 Temmuz da İstanbul da tankların arasından açılan yoldan geçerek Bakırköy belediye başkanın evinde darbeye televizyondan izledi.

     Suriye de , Irak da , Libya da ne işimiz var , dedi.. aynı Kemal Kılıçdaroğlu bir süre sonra , Türkiye dört bir yanında sınır güvenliğimiz yok hükümet gerekeni yapmıyor dedi..

     Bugüne kadar HDP ve PKK karşı bir tek kelime konuşmayan Kemal Kılıçdaroğlu : “ Kemal Kılıçdaroğlu olarak söz veriyorum.. iktidara geldiğimizde kandili yerle yesan edeceğim taş üstünde taş koymayacağım, yapamazsam bana Kemal demeyin,!” dedi.

     Öyle ya : İstanbul , Anlatya’ya ANAP lı adayla, Ankara ‘yı MHP’li adayla, Adanayı DYP li adayla kazanan CHP , balık hafızalı olan milletimizden oy alarak iktidara gelmenin hesabını yapıyor..

     Bu millet bunu yutar mı ? orasını bilemiyorum 2023 gösterecektir..

     Sevgili dostlar : Bugün bakıyorum, dünde yazmıştım.. bizim milletimiz geçmişimizi çok hızlı unuttu.. Ak Partinin içinden çıkan Ak Partili değil AKP’liler Tayyip düşmanlığı oluşturarak 2023 doğru hızla gidiyorlar.. Bir anlamda Ak Parti döneminde 19 yılda zengin oldular.. bugün yalları kesilen çakallar ise , zengin oldukları Ak Partiye küfür ediyorlar..

    Benim gördüğüm : Ak Partiyi , Ak Parti içinden çıkanlar yıkacak..

    Eyvah dediklerinde ise : Atı alan Üsküdarı geçmiş olacak , geçti borun pazarı sür eşeğini Niğde ye diyecekler ama Niğde de Pazar kalmayacaktır..

   Vatandaşın gözüne bir görükür var : bir Erdoğan düşmanlığı algısı başını almış gidiyor.. işin garip tarafı bunu yapanlarda Ak Partinin ekmeğini yiyen bu yolla servetine servet katanlar.. bunlar öyle söylediği için : Ak Partiye er olarak bugüne kadar hizmet edenler de onların söylediklerini inanıyorlar.. dün olduğu gibi bugünde inanıyorlar..

    Aziz Nesil : “ Türk milletinin yüzde 60 abdal” diyordu.. galiba o zaman DP , yani Adnan Menderes oy verdiği için bunu söylüyordu..

    Bizde hep öyle olmuştur , Müslümanı ikinci sınıf vatandaş gören sözde aydınlar hep bugüne kadar şunu söylediler ve bizden de oy istediler , bakın ne dediler : “Namaz kılan aptal, oruç tutan abdal, Başörtülü , örümcek kafalı, aptal kişiler, Dağdaki çobanın oyu ile benim oyum bir bir olacak ?, Köylü ve işçi oy vermesini bilmez” dediler..

    Seçime birkaç gün kala ise : Bir iki yalan sözle Müslümanların oyunu çaldılar..

    Öyle ya : Müslümanlar aptal , balık hafızalı kişiler, Kandili yerle yahsen edeceğim diyerek Ankara ve İstanbul da olduğu gibi Müslümanın oyunu alacaklarını sanıyorlar ama biraz alabilirler gibi gelmeye başladı.

    Neyse konu uzun, Algı operasyonu yaparak oy kapma devam ediyor..

    Özellikle gençler: yapılan otoyollar, köprüler, hanlar, hamamlar, hava alanları, köprüler, şehir hastaneleri , sağlık, bedava kitap, yeni üniversiteler. Millî Savunma Sanayi görmüyoruz ve bunlar gitsin diyoruz..

    Bizim gençlerde : Avrupa hayranlığı var, AB ve ABD gitmek için her şeyini vermeye hazırlar ama bilmedikleri çalışmazlarsa orda da ekmek olmadığıdır.

    Çalışmazsanız orda da ekmek yok..

    Türkiye fırsatlar ülkesi : Çalışırsanız burada ekmek çok..

    Neyse : bugünlük bu kadar..

    Hacı Kemal Kılıçdaroğlu diyerek ağızları kulaklarına kavuşanlar , yarın eyvah diyecekler ama giden geri gelmeyecektir.

    Bizden söylemesi..

    İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi