Ak Partiden yalı kesilenler !

Ak Partiden yalı kesilenler !

     Ak Parti iktiranda 19 yıl geride kaldı..

     19 yıl içinde : Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Müdürler, Ak Parti ekmeğini yiyerek zengin olanların sayısı saymakla bitmez..

     Ama bunların içinde öyleleri var ki : “ Ak Parti çanağından yal yiyerek zengin olan , bugün ise Tayyip ve ak Parti düşmanlığı yapanlar var ya : Ak Parti karşısında CHP – İP ve tüm siyasi partilerin verdiği zarardan daha çok zarar veriyorlar..

     Oğlunu kızını Ak Partili Belediyelerde işe girdiren, Ak Partili belediyelerden iş alarak zengin olan şerefsizler bugün Ak Partiye küfür ediyor..

     Madem adamsın , adam olduğunu söylüyorsun ! oğlunu kızını Ak Partili belediye de çalıştırma, Ak Parti ve Belediyelerine iş yaparak göbeğini büyütme..!

     Köpekler sadık olur, yal yediği çanağa pislemez, sadece çakallar yal yediği çanağa pisler işte bu çakallar , çocukları belediye de çalıştığı halde Ak Partiye küfür eden , ben oyumu şu partiye vereceğim diyorlar..

     Ak Parti 19 yıldan beri bu çakalları besleyeceğine gerçek ihtiyaç sahiplerine iş verse ekmek verse belki bugün bir çok gönlü kazanmış olacaktı.

     Bugün gördüklerimi yazacağım.. Ak Partiden yalı kesilenler, en çok küfür eden, Tayyip düşmanlığı yapan kişiler olarak karşımıza çıkıyor..

     Yukardan aşağı inecek olursak: Bakan iken bakanlık görevine son verilen kişi A B fark etmez Ak Parti düşmanı oluyor , ak partiye küfür ediyor, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanı oluyor.. Tayyip düşmanlığını körüklüyor üstelik de ak partinin içinde biri olarak..

     Ak Parti Milletvekili adayı yapmış , Sayın Cumhurbaşkanın oyu ile vekil seçilmiş, kerameti kendinde görüyor, beni yeniden aday yapmadılar diyerek Ak Partiye olmadık küfür hakaret, sayın Cumhurbaşkanına hakaret ederek Erdoğan düşmanlığı yapıyor..

     Geçen dönem Belediye başkanlığı yapmış , bu dönem aday göstermemişler, vay senmisin aday göstermeyen Ak Partiye hakaretler, Cumhurbaşkanına düşmanlık başını alıp gitmiş..

     19 yıllık ak parti iktidarında : adamı memur iken müdür yapmışlar , olmadı genel müdür yapmışlar , şimdi kenarda kalınca olmadık hakaretleri ediyor..

     Belediyelerden iş almış, yıllarda Ak Partinin ekmeğini yemiş, bisikleti bile yok iken bugün lüks arabalara biniyor. Ama Ak Parti düşmanı ve Tayyip düşmanı !

     Ak Parti veya CHP veya başka bir parti ve lideri , bunlara oy verisin vermezsin, ama küfür etmeye hakkın yok..

     Belediye başkanlarımız beğenirsin, beğenmezsin , seçim zamanı gider beğeniyorsan oyunu verirsin beğenmiyorsan vermezsin ama : Hiçbir Allah kulunun bir başkasına küfür etmeye ve düşmanlık yapmaya hakkı yoktur.

     Benim gördüğüm bugün : Ak Partinin düşmanı , CHP , İyi Parti veya diğerleri değil, yıllardır Ak Partinin yal tabağından yal , yiyen çakallar , bugün ak parti düşmanı olarak karşımıza çıkıyor..

     Ak Partinin kabahati ise : Yıllardır çakallara yal çanağında , bol yal verdi, dün bisikleti olmayanlar bugün lüks arabalara biniyorlar.. dünün mücahitleri bugünün müteahhitleri oldular.. sıkıntı burada başlıyor..

    Şehrimizde ben bire bir tanıyorum: Belediyeden yallanan çakallar kapı dışarı edilince bağırmaya başladılar..

    Üç koyunu güdemeyenler ise : kendini bulunmaz bursa kumaşı olarak görmekte 19 yıldan beri ekmek yediği Ak Partiye küfürler etmektedir.

    Recep Tayyip Erdoğan , kötü adamdı , Ak Parti kötü idi de : Sayın Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan , bu partinin bakanlığını başbakanlığını niye yaptınız ?

    Kötü ise o günde kötü idi.. bugün de öyle olması gerekir..

    O gün iyi , bugün kötü olamaz , ama yalı kesilenler bakıyorum ulumaya başlıyor işte beni üzen tarafı da bu..

    Oysa herkes şunu bir düşünsün : 19 sene önce neyimiz vardı ? bugün neyimiz var ? 19 yılda hayatımızda neler değişti..

     Oğlumuzu , kızımızı işe girdirken iyi idi de bugün mü kötü oldu.. iyi düşünün..

     Nankör olmaya gerek yok.. dik durun be !..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi