Memleket Meselesi

Memleket Meselesi

Memleket Partisi !

     Memleket Partisi İl Başkanı Emre Kazancı beyle bir süre sohbet ettik.. Genel Başkan Sayın Muharrem İnce , önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş’a gelerek il merkezi ve ilçelerimize ziyaret yapacağının müjdesini verdi.

     Memleket Partisi üyeleri : heyecanla genel başkanın gelmesini bekliyor.. Kahramanmaraşlılar ise Muharrem İnce’yi yakından tanımak istiyorlar..

     Memleket Partisi 2023 seçimlerine hazırlanmaya başladı..

     Kahramanmaraş’ta üç ilçede daha ilçe başkanı ve yönetimini atamak üzere hazırlıkları tamamlandığını, Nurhak hariç tüm ilçelerde Memleket Partisi ilçe teşkilatlarını kurmuş olacak..

     İlçe başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları olmak üzere hızlı teşkilat çalışmasını girdiğini görüyoruz..

     Gazeteci Niyazi Kara, Halil Hınaz, İsmail Koyuncu , Memleket Partisi İl Başkanı Emre Kazancı beyi çapraz sorgu gibi sohbete aldık, her konuyu sorduk..

     Genel Başkan Muharrem İnce , Kahramanmaraş’a gelecek ve şehirde bir rüzgar estirecek , bunun başında da Bir basın toplantısı ile başlayacak..

     Başkan Emre Kazancı dan edindiğimiz bilgilere göre : Kahramanmaraş’ta esnaflarla bir toplantı yapacak, STK Başkanları ile bir toplantı yapacak, halkı ziyaret edecek , ilçelerimiz gezecek.. Memleket meselesini enine boyuna halkımıza anlatacak..

     Genel Başkan Muharrem İnce , bir gün ise bir gün iki gün ise iki gün olmadı üç gün Kahramanmaraş’ta kalarak ilçelerinin tamamını gezmek için geliyor..

     Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 81 ilde teşkilatını kurdu, ilçe ve il kongrelerini yaparak geçtiğimiz hafta Ankara da büyük kongresini yaparak seçilmiş genel başkan olurken, Türkiye genelinde, Milletvekili ve Belediye başkanlığı seçimlerine kazanmaya hak kazandı..

     Emre Kazancı başkanımı dinlerken aklıma şu geldi: “ İP kurulduğunda hazine yardımı alsın diye CHP den İP transfer edilen vekiller geldi aklıma,”

     Tabi Memleket Partisi , hazine yardımı almıyor, öz kaynakları ile seçime girecek, herkes cebinden harcıyor, il ve ilçe başkanları da cebinden harcıyor , işin özü memleket meselesi olunca pamuk eller cebe deniyor..

     Memleket Partisinin hedefi : CHP bölmek veya oyları parçalamak değil, Memleket Partisinin hedefi tüm partilerden oy alarak birinci parti olarak TBMM girmek olduğunu ifade eden Emre Kazancı : “ Bizim sevdamız memleket meselesi, Güzel Türkiye’mize hizmet etmek, biz bunun için yola çıktık,” diyor..

     Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , hitabet gücü çok yüksek, diğer bir özelliği ve üzerine çizerek söylediği: Memleketim için taş üstüne taş koyana teşekkür ederim, iyi yaptığı işi alkışlarım, kötü olanı veya yanlış  da eleştirerek karşısına alternatifini koyarım,” diyor.. mesele bu, Memleket meselesi bu..

     Yani bugün CHP , İP, HDP gibi hükümetin her yaptığı işe olumsuz yanından bakarak kötüleme yerine doğru olan işlere destek olurum diyor..

     Buda her siyasi partiden Muharrem İnce oy alacağını gösteriyor..

     Özellikle Ak Parti içinde : Ak partiyi bitirmek için ilçe, il yönetimine getirilen, belediye başkanı ve Milletvekili yapılan kişiler Ak Partiyi eritmeye devam ederken, Muharrem İnce , Cumhurbaşkanlığında aldığı oyun üzerine ne koya bilir ? sorusu gündeme geliyor..

     Bugün her partinin içinde partisini beğenmeyen kırılan , küsen kesim var, her partide var, daha önce kurulan üç yeni parti millette umut olmadı..

     Siyasetten bir bakmışlık var, bir kırgınlık var..

     Milletvekillerinin ve Belediye Başkanlarının sahada gezmeleri vatandaşa merhaba demeleri insanları mutlu etmiyor..

     Sosyal Medya daki bilgi kirliliği bunun üzerine , bir iki kondurma yapınca vatandaşımız yeni bir yüz aramaya başladı..

     Aslında doğru olan şu : Bir belediye başkanı göreve geldiğinde , kendi müdürlerini, daire başkanlarını kendisi seçmeli, görevinin bittiği günde o müdür ve daire başkanların görevi sona ermelidir..

     Sadece belediye başkanlarımı ? , hayır Valilerde , kendi müdürlerini kendisi atamalı, görev süresi dolunca da müdürleri de özel işine dönmelidir.

     Müdürler, Daire Başkanları Memur olmamalı , makamla gelip onunla gitmelidir. Memleket böylece bugünkü yağma düzeninden kurtulacağına inanıyoruz.. bugün kamuda tıkanma var işler yürümüyor , herkes bir birine bakıyor..

     Emre Kazancı , duruşu ile Kahramanmaraş siyasetine yeni bir düzen getireceğine inanıyorum, Merhum Babası Necati Kazancı, CHP’li olmasına rağmen herkesin sevdiği saydığı bir güzel insandı.. oğlu da öyle yolun açık olsun..

    İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi