Küresel sistemin hesabı Türkiye’nin gücünü kırmak.

Küresel sistemin hesabı Türkiye’nin gücünü kırmak.

Filistin Gazze’ de başlayan terör devleti İsrail’in soykırım zulmü her geçen gün artıyor. Bu zulmün bir başka hesabı da vardır ki, küresel güçlerin hesabı Türkiye’yi ele geçirme planıdır.

Gazze’de başlayan zulmün, Lübnan’a, Irak’a, Suriye’ye, Yemen’e sıçraması Kızıldeniz’e yayılarak Pakistan’a kadar yayılması terör devleti İsrail ve destekçileri küresel güçlerin desteği ile kıvılcımın İran’a kadar yayılması ile Ortadoğu’ da bir hesabın içinde olduğu aşikârdır. Hesap bütün Ortadoğu’dur. Ortadoğu’nun kontrolü ile hesap Türkiye’dir.

Gazze’ de İsrail’in yıkımı, soykırımı hiç durmuyor. Dünya’nın bütün Küresel Güçleri İsrail’e çalışıyor. Başta Amerika olmak üzere dünyanın küresel güçleri Doğu Akdeniz’ yığınak yapmaları meselenin yalnız Filistin olmadığı daha nasıl anlaşılacak? İsrail’in Gazze’ye saldırısının ilk günlerinde Amerika denizaltı ve uçak gemileri ve silahlarla Gazze kıyılarına askeri yığınak yapması daha sonra İngiltere ve Avrupa ülkelerinin silah ve askeri olarak terör devletinin arkasında olduklarını göstermek için her türlü fedakârlığı yapıyorlar. Bütün dünya adeta bir olmuş Filistin’e karşı bir duruş sergileniyor.

İran Gazze lehine bir adım atmamış Amerika ve İngiltere’nin ekmeğine yağ sürme çabası içinde Amerika ve İngiltere İran’a hiçbir zaman saldırmadı, saldırmazda dahası Amerika İran’a yardım ederek Türkiye’nin yükselişini engellemek için her yolu deneyeceklerdir. İyi biliyorlar ki, Türkiye eskisi gibi boyun büken, IMF’nin borç girdabında boğulan ve savunmasız bir ülke değil güçlü savunma sanayi hamleleriyle ülke düşmanlarını tedirgin ediyor. Her ne kadar içimizdeki bazı görmeyen, görmek istemeyenler olsa da Türkiye güçlü bir ülkedir.

Türkiye’ye karşı birçok ülke ittifak halinde İran’a destek vererek Türkiye’nin kabuğuna çekilmesini istiyorlar. Türkiye küresel olarak varlığını kabul ettirdi. Bundan memnun olmayan küresel sistem son derece Türkiye’nin gücünden rahatsızlar. Biliyorlar ki, Türkiye’nin bölgede güç kazanması kendilerinin varlığının sona ermesidir. Kızıldeniz de her geçen gün gerilim artıyor Amerika’nın hesabı uluslar arası bir çatışma çıkartmak İngiliz’in senaryo hesabı İran’ı Türkiye’ye karşı kışkırtmak Ortadoğu da gücünü kırmak için elinden geleni yapacaktır çünkü emir böyle İngiliz’in de Amerikan’ında, Yahudi ve batılı işbirlikçilerinin de hesabı bu!

İran hiçbir zaman Türk’ün, Müslümanların dostu olmamıştır. İran İngiliz’in Amerika’nın, İsrail’in dostudur. İran İsrail’i bombalarım gibi iş olsun diye konuştu lakin İsrail’in yanında oldu. Bir kere kınama dahi yapmadı. Küresel güçler İran ile anlaşmalıdır. Birbirlerine öylesine bağırıp, çağırsalar da kavi dostlukları devam ediyor. İran Türkiye’den çekiniyor. Öyle olmasa bugün Türkiye’yi kuşatmak isteyecektir. İsteme ayrı, başarma ayrı başaramayacaklarını biliyorlar. Türkiye İran’ın eliyle yapılmak istenilen oyunları biliyor ve bu hain hesapları bozacaktır. Türkiye’nin Hain emellerin hesabını bozmaya gücü vardır ve bozacaktır.

Türkiye’nin güç odaklı hesabını kimse bozamayacaktır. Her geçen gün de gücüne güç katacaktır inşallah

İran dost görünümlü düşmanın dostudur.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim İnal Arşivi