Vekiller bir araya geldi !

Vekiller bir araya geldi !
Sosyal Medya da iki günden beri paylaşılan bir resim 8 Milletvekili bir araya geldi.. iyi de biz bir araya gele bilecek miyiz ? mesele burada..
Ömer Oruç Bilal Depgici, Mevlüt Kurt, Vahit Kirişçi , Tuba Köksal, Zuhal Karakoç Dora, Mehmet Şahin, Ali Öztunç, İrfan Karatutlu , bir salonda poz vermişler.. kimi alkışlıyor ! kimi hangi sorunumuzu çözdüler diyerek sitem ediyor.. çok farklı yorumlar var bunlara girmeyeceğim..
Balık Baştan Kokar !
Bu sözcük sözlükte : kötü bir işin, yönetici, baş durumunda olanlardan başladığını, yöneticilerinin tutumu bozuk olan toplumda her şeyin bozuk olacağını anlatır."
Diğer bir anlamı da : Balık gelmeden kokusu gelir bunu ifade eder ! ama önemli olan bekleyip görelim ikincisi olacak mı ? olmayacak mı ? onur görmek gerek, ben olacağını sanmıyorum, sanki burası hava alanı vip gibi geldi bana !..
Halkımız şöyle yorumlar : en baş düzgünse halk ta düzgün olur.. buna göre , vekiller bir araya geldi.. bakalım tüm belediye başkanları CHP, MHP ve Ak Partililer bir araya gele bilecek mi ?
Belediye Başkanları birlik sağlarsa : Halk olarak bizimde bir birimizi severek , halk olarak bir araya gelmemiz gerekiyor..
sözün kısası : Vekiller bir araya geldi.. sıra Belediye Başkanlarında, sonra Siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarında.. sonra sivil toplum kuruluş başkanlarında , sonra Sanayicilerimizde , sonra halkımız bir araya gelirse işte o zaman mesele kökten çözülmüş olur..
fazla söze ne gerek var ! Haydin Bir Araya Gelelim !..
iyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi