Uçak Parçaları Üretim Fabrikası

Uçak Parçaları Üretim Fabrikası 

Maraş : İplik, Kumaş, Konfeksiyon, Çelik Mutfak Eşyaları, Bayan Ayakkabı Kuyumculuk, Dondurmacılık, Baklava üretimi, Maraş Biberi tamam da artık Sanayi de çeşitlilik olmak zorunda.. Güç birliği yapmak zokunda.. 

Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan beye teşekkür ediyorum.. Şehrimize teknoloji getirdi.. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ev sahipliği de Valimiz, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımız  KMTSO yönetim kurulu başkanı STK Başkanları bir araya geldi.. Türkoğlu da yapılan TUSAŞ Fabrikasının son durumu ele alındı. Güzel birlik oldu,  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.. 

 Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan TUSAŞ’ın Kahramanmaraş’a yapacağı yatırımların devam edeceğini, Türkoğlu OSB deki fabrikanın önümüzdeki ay açılacağını müjdesini verdi. İnşallah Uçak parçaları İHA ve SİHA Parçaları üretimi Kahramanmaraş'ta özel sektöre kayar diye dua ediyorum.. Çok önemli.. Sadece TUSAŞ değil herkes yapmalı.. 

  Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan Kahramanmaraş’ta : TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, Borsa Başkanı Mustafa Narlı, Meslek odaları başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı. 

TUSAŞ’ın Kahramanmaraş’a kazandıracağı uçak parçası üretim tesisine ilişkin istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Bir değil birden çok fabrika açılması gerektiğini altı çizildi.. 

Savunma sanayi alanında her türlü yatırım yapıla bilir.. Tıp alanında tıbbi malzeme üretim tesisleri kurula bilir.. 

Kahramanmaraş Sanayi de çeşitlilik üzerine gitmeli , bir sektör tıkanırsa diğeri devam etmeli.. Bir cep telefonu fabrikası niye kurmayalım.. Mutfak da elektronik ürünler niye üretmeyelim.. 

TUSAŞ uçak parçaları fabrikasına ilaveten daha çok ürün yapan fabrikalar ilave etmemiz gerekiyor.. 

KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz :” Birleşelim, güç birliği yapalım , daha büyük yatırımlar yapalım,” der evet doğru söz.. Bugün herkes birleşmek zorunda.. 

Kahramanmaraşlı Sanayiciler Birleşerek : Niye bir otomobil fabrikası olmasın TGG0 kardeş gelmesin, Bunun için Kahramanmaraşlılar güç birliği yaparak birleşmek ve birlikte daha büyük işler yapmak zorundalar.. 

Küçük olsun, benim olsun, devri kapandı.. Büyük olsun hepimizin olsun , bunun için güç birliği yaparak , bugün uçak parçaları üretimi yapan fabrika, yarın uçak yapan fabrika kurma hedefimiz olmalı.. 

Hedefimiz büyük olmalı, bugün uçak parçası , yarın uçak yapan fabrika olmalı.. 

Iyi günler 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi