Özal ve Erdoğan !

Özal ve Erdoğan !

    1983 yılında ANAP , Anavatan Partisi efsanesi başladı.

    Otoyollar, hava alanları, iş adamlarını uçaklara doldurarak yurt dışına götüren Başbakan Turgut Özal, ihracat yapmayı, ithalat yapmayı, ekonomiyi parayı , elektrik, su , telefon , televizyon yayını, cep telefonu, fax , interneti getirdi..

    Bir elinde Kur’an-ı Kerim olan bir elinde bilgisayar olan bir nesil istiyorum dedi..

    Dedi dedi de , onuda bugün kü gibi : Hanımı, Kızı , Oğlu üzerinden algı operasyonları ile yıktılar.. söylemedik laf bırakmadılar..

    Hanımı şuranın ortağı, oğlu gemileri götürdü, kızı Emirgan da yalı aldı, yalanları ve dedi koduları kısaca algı operasyonu ile basın yolu ile özal’ı bitirdiler..

    Ülkemize Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın yaptığı o kadar hizmet unutuldu.. Kızın Davulcuya kaçtı , haberi ile uğraştık.. yatlarla, katlarla, gemilerle uğraştık, halkın gözünde özellikle gençlerin gözünde onu kötüleyerek yıktılar..

    Ölümünden sonra , bugün dahi Özal’ın ne büyük bir devlet adamı olduğunu görüyoruz..

    Menderes, Özal, Erdoğan diyoruz ya !

    Halkımız : Menderes dar ağacına giderken sahip çıkamadı.. Özal siyasi olarak bitiriken sahip çıkamadı. Onu zehirleyerek öldürdüler.. Bugün dahi özal eserlerine sahip çıkamıyoruz.

    Bu konular çok derin ve uzun konular bunlara girmeyeceğim..

    Bugün CHP ve İP yalanlarla Ak Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı yerle bir etmek istiyor.. her gün bir yalan ! at çamur , tutmaz ise izi kalır ! proje bu..

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süre önce : “ 7 Milyon Afkanlı Türkiye geliyor söylemi ile algıya başlamıştı..

    Dün ise : İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, “ Taliban’ın Afganistan’da hâkimiyet kurmasının ardından Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından Türkiye’nin planlı bir Afgan göçünün hedefi haline getirildiğini belirtti. Çıray ABD’nin, NATO bünyesinde silahlı görev alan 3 bin Afgan’ı vatandaşı yapması için Türkiye’ye 250 bin dolar verdiğini iddia etti.

    Duyda inanma !

    Doğrusu ne ? demedikçe yalanın sonu gelmiyor.. ister inan ister inanma !..

    Suriyelilere vatandaşlık verildi.. Afganistan ‘lılara vatandaşlık verildi.. 5 milyon geliyor 10 milyon geliyor at yalanı , yalan söyleyip de ölen bu ülkede ölen görülmedi..

    Bakın : Çıray, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının 250 bin dolar gibi son derece az ve devletimizi küçük düşüren bir meblağ karşılığında satışa çıkarılması zaten yeterince utanç verici ve alçaltıcıyken, şimdi bu meblağa ‘taksitle’ ödeme kolaylığı sağlandı “ sözleri vatandaşı bu algının peşine taktı..

    Özellikle çocukları Üniversite okumuş , iş bulamayan aileler , bu algılarla Tayyip ve Ak Parti düşmanı yapılıyor..

    Suriyeliler iş buluyor, Afganlılar iş buluyor bizim çocuklarımız işsiz diyenler , bu yalanlara takılarak , “ İç savaş çıkacağız” tehdidini bile yapıyorlar..

     CHP ve İyi Parti genel başkanları : 15 Temmuz sonrası FETÖ den dolayı işten atılan tüm kamu görevlilerini yeniden işe alacağız , geçmiş maaşlarında ödeyeceğiz söylemleri ile Ak Partiyi yıkma planı tıkır tıkır işliyor..

     Mağdurlar veya yakınları : Ak Partiyi 2023 de yıkacağız diyorlar..

     Yurt dışına kaçan FETÖ’cüler :” Geri geleceğiz, sizi yargılayıp asacağız”  sloganları sosyal medya üzerinden mesajları da son günlerde etkili olduğunu görmeye başladık..

     Kamu görevlileri : FETÖ operasyon veya söylemi yapmaktan çekinmeye başladılar.. ya geri gelir bizi işten atarlarsa , ya bizi cezaevine gönderilerse demeye başladılar ki bu korku çok tehlikeli boyutlara gidiyor..

     Türkiye yakıp yıkacağız diyen FETÖ taraftarları yurt dışı ve ABD destekli olarak her gün ayrı bir yerde boy gösteriyorlar..

     Yurt dışındaki hainler : Geliyoruz Tayyip seni asacağı !  işten attığın tüm kamu görevlilerini işe alarak geçmiş maaşlarında ödeyeceğiz “ sözleri karşılık bulmaya başladı.

     Suriyeli yalanı, Afkanistanlı yalanı, ile insanların beyinin karışırken, yakarız yıkarız ,asarız söylemleri ile Ak Partili gençlerin kafasını çalıyorlar..

     Suriyeli ve Afganlı üzerinden iç savaş çıkarmayı planlıyorlar..

     “ İsyan çıkarız, Suriyelileri öldürüz, Afkanlıları keseriz, gelenleri ülkelerine gönderiz,”  gibi söylemlerle Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar..

     Bugün ABD başta olmak üzere haçlı alemi , Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye istiyor, siz de kararınızı verin Tayyip ‘in yanında mısınız, Haçlıların yanında mısınız ?

     ABD ve AB ülkeleri Türkiye yıkmak için , iç savaş çıkarmak için algı operasyonu ile yoğun çalışmaya başladı..

     Karar sizin, bizden söylemesi..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi