Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Kadir Geceniz Mübarek Olsun

      Kahramanmaraş Lokantacılar ve Pastaneler Odası Başkanı Erdal Kanbur, üyelerinin ve Kahramanmaraş halkı ile İslam aleminin kadir gecesini tebrik etti.

      Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yapan Erdal Kanbur : “ Kadir Gecesi Bin aydan hayırlı ve Kur’an-ı Kerim indiği gece, Kuran Ayı Ramazan-ı Şerifin nuru  : 8 Mayıs 2021 Cumartesi gecesi yani Ramazan ayının 27. Gecesi olarak İslam alenin de idrak edilecek.. bu gece kadir gecesi, Bu sebeple üyelerimizin, halkımızın İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyorum,” dedi.

      Çağın vebası Korona Virüs , her kesimi vurduğu gibi , lokanta ve dondurmacıları, tatlıcıları, kısaca pastane sektörünü çok büyük etkiledi.

      Paket servisle bugün ayakta durmaya çalışan esnafımız inşallah bayram sonrası rahatta kavuşur diye bu gece dua edelim..

      2020 yılında da Korona Virüs sebebi ile camilere gidememiştik, Kadir gecesi programı yapamamıştık. Bu yılda yine aynısı olacak ve sadece camii de fiziki mesafeye uygun yatsı namazı kılınarak Kadir gecesini evlerimizde idrak edeceğiz..

      Esnafımız için dua edelim..

      İslam dünyasının rahmet ve mağfiret ayı ramazanın ebedi azaptan kurtuluş fırsatı sunan son günlerini taçlandıran Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevinci içerisinde de toplu ibadet yerine ferdi ibadet yaparak gireceğiz:  ''8 Mayıs Cumartesi akşam inşallah Kadir Gecesi'ni hep birlikte idrak ve ihya edeceğiz.''

      İslam alemi için dua edelim

      Erdal Kanbur: “ Kadir gecesi bugün bizim için bir fırsat gecesi bol dua edelim, bir kere daha islam aleminin kadir gecesini kutluyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi