Hak Sahipleri Susuyor !

Hak Sahipleri Susuyor !

    Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal bey esnaf ziyareti yapıyor..

    Memun olan var olmayan da  var..

    Şöyle biraz kulak kabartım : Memun olmayan kesim : Ak Partiye oy vermeyen kesim.. Ak Partiyi savunacak , Ak partilide yok .. Nasıl mı ?

    Ak Parti : yola çıktığı arkadaşlarını yolda bulduğu ile değiştirdi.., yolda yağlı ballı olan sözü olan kişilerle onları yeri değiştirdi. Onlar sesiz , şarlatanlar ise cep dolduruyor..

    Bugün bakıyorum: Ak Partiye oy vermeyen kişiler, ak partili gibi görülüyorlar, küfür eden onlar, eleştiren onlar, çocuklarını belediye de işe girdiren onlar, oğlunun kızının tayinini en iyi yere yaptıranlar da onla.. bağıran onlar çağıran onlar..

     Dünden bugüne sabaha geliyoruz..

     Konu ak parti ve hizmetleri : eleştiren kişiler ak partiye oy vermeyen kişiler..

     Yüz bin oyum olsa birini vermem diyor: ama hizmetin on numarasını istiyor.. Her işi görülüyor, Ak Partiye oy vermek değil emeğini harcayan kişilerin işi yapılmıyor..

     Mücahitler, Müteahhit olunca, Hanım bacılarımız iş kadını olunca, Ak Partiyi unutanların sayısı bir hayli fazla olduğunu gördüm..

     Haşa : “Yeri gövü ben yarattım” edası ile gezen sözde Ak partili görünümlü kişilerin bu partiden temizlenmesi gerekir..

     Zaman tünelinde biraz geriye gideceğim:

     İhlas Finansı : FETÖ oyunu olarak İhlas Holding içine sızan hainler batırınca, Merhum Enver Ören ağabeye, İhlas’ olmadık laf söyleyenler , İhlas Finans ‘a para yatıranlar değil, yatıranlar dan çok para yatırmayanlar olduğunu gördük..

     Bu yazımızı okuyan ve İhlas Finans da parası olanlar : bizde diyecekler ama İhlas Finans da parası olup da alamayanlardan 3-5 kişi canı yandığı için bağırdı ise 100 kişi beş kuruş parası olmadığı halde laga luga yaparak, olmadık hakaret ettiğini görmüştük..

     Neyse konuyu dağıtım: toparlıyorum..

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından : Taş yapı kaya gibi sağlam Adliye binasının yıkma çalışmasını izleyen vatandaşlar Mahir beye sesimizi duyuruz diyerek konuşuyorlar  : Ver yansın ediyorlar.. Kahramanmaraş’ın beş yılı Hayrettin Güngör ile boşa gitti diyorlar..

     Vatandaş: “İl özel idaresi tarafından yaptırılan ve 9 şiddetindeki tepreme dayanıklı olarak inşaa edilen 18 katlı sarı binayı Başkanı Hayrettin Güngör yıkacağım diyor..

     Mühür kendisinde : Padişah kendisi , malın mülkiyeti de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ait, böyle olunca bize çok söz düşmüyor ama 2,5 yıl sonra bir hesap sorulacağının da bilinmesi gerekir !.. diyerek ses yükseltiyorlar..

     Yazık : Günler su gibi akıyor, seneye bugünlere geldiğimiz de , Kahramanmaraş Milletvekili kim olacağı konuşmaya başlayacağız..

      İki yıl sonra bugünlerde ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı ve ilçe belediye başkanının kim olacağını konuşuyor olacağız ki , önümüzde bir süre kalmadı..

      Ortak aklı kulana bilsek : 5 yılda çok şey yapılırdı..

      Bugün görülen ise : hiçbir şey yapılmaması olarak görülüyor..

      Adliye binası ile 18 katlı binayı yıktığımızda : Kahramanmaraş’ın tüm sorunları çözülüyor, fakirlerimiz zengin olacak, gece konduda oturanlar lüsk hayat yaşamaya başlayacaktır..

      Bu sebeple : Ak Partili vekillere , belediyeye haklı bir tepki var..

      Kahramanmaraş’ta göz dolduran belediyelerimiz : Onikişubat, Türkoğlu, Afşin, Göksun , diğerlerinden vatandaş memun değil..

      Vakilerimizin içinde ise : Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal , vatandaşın ulaştığı konuşa bildiği bizden olan vekillerimiz olarak yerini koruyor..

      Sayın Mahir Ünal bey çarşı Pazar gezerken vatandaşı dinledim: geriden gelen ses yukardaki ses , vatandaşın derdini dinlemek için tebdili mekan ederek tek başına gezmek gerekir..

      Ancak: Ak Partinin işi gerçekten çok zor..

      Ak Partiye oy veren kişinin sesi çıkmıyor, oy vermeyenler ise bağırıyor.. Ak Partilerde bundan korkuyorlar.. Oy veren saf partilisine , derdin ne demiyor ! yazık..

       Ben duyduklarımı , gördüklerimiz yazdım..

       Kim ne anlar orasını bilemem !

       Vatandaşın gözü ile görülen o ki : Kahramanmaraş’ın bir beş yılı daha boşa gittiğidir..

       Haydin ne kaldı şunun şurasında 2023 ‘e dostlar seçim var !

       Vekillerimizi, Belediye Başkanlarımızı seçeceğiz, ama biz mi seçeceğiz, mühür basarak tasdikleyeceğiyiz orası belli değil !

       İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi