Amerika terör devleti İsrail’in esiri…

Amerika terör devleti İsrail’in esiri…

Terör devleti İsrail’in Başbakanı katil, Gazze kasabı Binyamin Netanyahu Hitleri dahi gölgede bırakan insanlıktan nasibini almamış bu zalime Amerika’da kucak açılıyor ve temsilciler Meclisinde ki konuşmasına Filistin’ e karşı uyguladığı soykırım suçuna adeta ödül verilircesine onlarca alkışlanıyor. Öyle alkışlanıyor ki, heyecanını yenemeyen “Kongre Meclis” üyelerinin ayakta alkışlamaları tam bir akıl tutulması bu kadar utanç verici ve rezil bir konuşmaya müsaade etmeleri ve alkış yağmuruna tutulması Amerika’nın terör ve soykırımcı bir devletin esiri olmasının en bariz halidir. Gazze kasabı Netanyahu tarihte yerini alırken Amerika’da bu kasabın konuşmasına kapılarını açarak terör, soykırımcı katili ayakta alkışlamaları tarihe kara bir leke olarak geçmiştir. Bu rezalete Amerika’ da dahi tepki almıştır. Netanyahu’nun bu rezaletine göz yumanlar İsrail’in soykırım suçuna ortak olmuştur.

Amerika ve Batı daha ne kadar bu katillere yardım edecek yaptığı soykırımı görmezden gelecek? Siyonizm’in esiri olmuşlar. Masum çocukların, yaşlıların, kadınların ve savunmasız insanlara karşı yapılan katliamlara, soykırıma gözlerini kapayanlar, kulaklarını tıkayanlar zulümlerinizde boğulacaksınız. Erdoğan’ın ifadesiyle “ Gazze bugün dünyanın en büyük İmha kampına döndü” Gazze’deki, katliamlarıyla yetinmeyen İsrail Lübnan’ın Başkenti Beyrut’uda vurması şımarıklığının aşikâr halidir. Ey İsrail, ey Netanyahu tarih sizinde nasıl hesap verdiğinizi yazacaktır. Zulmünüzün zifiri karanlığına gömüleceksiniz. Zulmünüz payidar kalmayacaktır. Amerika katil Netanyahu’ya meclisinde konuşma izni vermesi rezalettir. Amerika’nın tarihi de karanlıktır. Kızılderililere, siyahî halka karşı insanlık dışı uygulamaları unutulmadı. Ortadoğu’yu kan gölüne çevirmesi terör devleti İsrail’le aynı zihniyette olduğunu bir defa daha göstermiştir. Bütün hesapları, dertleri Türkiye’ye karşı İsrail’in hesaplarına hizmet etmektir. Bilsinler ki, bu hesapları tutmayacaktır.

Dünya ne yazık ki, istisnalar dışında zulme alkış tutanlarla dolu Amerika ve batı dünyanın gözü önünde işlenen soykırımı durdurabilir. Ne yazık ki, Amerika Siyonizm’in esiri olmuş. Batı menfaat peşinde İsrail safında yer alan ülkeler soykırım suçuna ortak olma gibi aşağılık bir destek vererek nemalanma peşindeler. Bu nemalanmalarda tarihin zifiri karanlığına gömülmelerini engellemeyecek tarih bu insanlık dışı zulümleri ve destekleyenleri yazacaktır. Netanyahu’nun ABD Temsilciler Meclisinde konuşmasında ABD Kongresinin Filistin asıllı temsilcisi Rashida Tlaib’in takdir toplayan eylemi Netanyahu’nun konuşma süresince elinden düşürmediği War crımınal “ Savaş Suçlusu” yazılı pankart taşıması ve insan kasabı netanyahu’nun konuşması süresince hiç indirmemesi takdire şayan bir davranış… Dünya bunu izledi Siyonizm taraftarları kinle izledi. İnsanlık namına zerre insanlık ruhu taşıyan Filistin de soy kırım yapılıyor diye haykıran ülkeler takdirle izledi. ABD’ li Temsilciler Meclis üyesi Rashida Tlaib katil Netanyahu’nun konuşması sonrası sosyal medya hesabından da aynı cesaret ve inançla açıklamasını yapıyor. “ Asla gerçeği söylemekten vazgeçmeyeceğim. İsrail’in Apartheid hükümeti Filistinlilere karşı soykırım yapılıyor. Filistinliler yok edilmeyecek. Bu duvarların dışındaki sokaklarda protestom yapan itiraz etme haklarını kullanan herkesle dayanışma içindeyim”

Filistin’li Rashida Tlaib’in cesareti ve insanlık adına haykırışı ayakta alkışlanır. Ayakta alkışlanacak budur. Ayakta alkışlıyorum.

Muhabbetlerimle…

Not: APARTHEİD “Bir ırksal grubun diğer bir ırksal grup üzerinde kurduğu kurumsallaşmış baskı ve tahakküm rejimidir”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İbrahim İnal Arşivi