Üçüncü dünya savaşı

Üçüncü dünya savaşı zemininde İslam âlemine karşı zihniyet birliği var.

Amerika, Batı İsrail’in esareti altına girmiş. Terör devleti İsrail’in kudurmuşçasına Müslümanlara saldırıyor. Başta Amerika İsrail’in arkasındayız diyerek batılı ülkeleri de arkasına alarak her türlü desteği veriyor. İsrail de bu desteği görünce daha da zulmünü artırıyor. Amerika, İngiltere, Batı ve dünya genelinin bu denli Müslümanlara karşı Filistin de yapılan zulme ortak olmaları bir üçüncü dünya savaşı zemini oluşturuluyor olmasının gayesi İslam’a karşı büyük bir birlik planı var…

İslam’a karşı haçlı ve Siyonist birliği olmasının bir başka planları ise İslam âleminin ve mazlumların umudu olan Türkiye var. Her geçen gün sanayi ve teknolojide dünyayı şaşırtacak bir güç kazanması ülke düşmanlarını telaşlandırıyor ve sancı veriyor. Sancınız daim olsun!

Ehl-i sünnetin kalesi olan Türkiye düşmanları çok iyi biliyor ki, Türkiye’nin dirilişi, ayağa kalkması bütün hesaplarını bozacak Türkiye’nin ecdadın ruh bütünlüğüyle var oluşu zulüm kalelerini yıkacak bin yıl dünyaya adalet, merhamet dağıtan aziz Türk milleti aynı dava ile hak ve hakikat aşkıyla uyanışı İslam düşmanlarını rahatsız ediyor. Bir başka ve önemli duruşu, direnişi Gazze gösterdi. Bu dik ve vakarlı duruş karşısında İsrail’in şaşırdığı gibi dünya da şaşırdı. Filistin öyle vakarlı bir duruş gösterdi ki, bombalar altında her türlü zulme maruz kalmasına rağmen dünyaya haysiyetli bir duruş numunesi göstermiştir.

Terör devleti İsrail ve insan kasabı Netanyahu’nun Gazze deki, soykırımında annesini, babasını, kardeşlerinin şahadetlerini gören üç – beş yaşındaki bir yavrucağın Allah Allah celle celaluhu nidalarıyla enkaz yığınları arasında gezmesi bir başka yerde aynı yaşlardaki bir çocuğun “Hasbinallah ve nimel vekil” teslimiyetiyle tevekkülü çok büyük bir mana ifade eder.

Üçüncü dünya savaşı İslam’ın dünyaya nizam vereceğinin korkusuyla çıkar. Bu korkunun temeli Gazze de atılmıştır. İslamiyet insan haysiyetine önem vermiş ve koruma altına almıştır. Yüce dinimiz İslamiyet insana insanca yaşayacağı bir değer yükler ve bu manada bir yaşama hakkı verir. İslamiyet’in şuurunda olmayanlar, karşı olanlar sömürü düzeni ile ülkeleri esir alırlar. İnsanlığın insanca yaşama hakkına prangalar vurur ve köle düzeni ile insan yerine koymazlar.

Üçüncü dünya savaşı hazırlığı ve ehl-i sünnet düşmanlığı hız kesmiyor. Ortadoğu’yu kan gölüne çevirme hesapları yapılıyor. İsrail, Amerika, İngiltere başrolde… İran da bu oyuna alet oluyor. Göstermelik haçlılara bağırıyor, tehdit ediyor. Maksadı, Müslümanları kendine çekme hesabı… Bu hesapları da tutmayacak İran tarih boyunca ehl-i sünnet düşmanı olmuştur derdi Şia yayılmacılığıdır.

İran İsrail’le her zaman ittifak halindedir. Hamas lideri İsmail Heniyye’ nin şehit edilmesi bunun en açık delilidir. İran Heniyye’ yi koruyamadığından mı? Asla! Korumak istemeyişinden aldığı emri yerine getirdiğinden şehit edilmiştir. İran eliyle oynanan oyunların ana gayesi Türkiye üzerinde hesapların yapılmasıdır. Türkiye ehl-i sünnetin kalesidir. Bu kaleyi yıkmak isteyenler biliyorlar ki bu kale ayakta kalırsa bütün hesapları bozulacak. Bin yıl önce temelleri atılan bu kale yıkılmayacak “nizam-ı âlem” davası ecdadımızın başlattığı gibi devam edecek ve ayakta duracaktır. Bu dava var olduğu müddetçe İslam düşmanlarının hesabı tutmayacak. Üçüncü dünya savaşının çıkarma hesaplarının tek gayesi Türkiye’nin gelişini önlemek ve ehl-i sünnet nurunu söndürme hesaplarıdır. Unutulmamalıdır ki, İran bu düşmanlığa hizmet ediyor. Türkiye bütün bu tehlikeleri bertaraf edecek güçtedir.

Muhabbetlerimle..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İbrahim İnal Arşivi