"Öğretmenlerimizin Ellerinden Öperim!"

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı
"Öğretmenlerimizin Ellerinden Öperim!"
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, okul yaptıran bir iş adamı olarak : 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak :" Beni yetiştiren öğretmenlerimin ellerinden öperim," dedi.
Başkan Mustafa Narlı : “Onların yetiştirdiği çocukların başarısı geleceğimizin resmi olacak ve ben eğitim, öğretmen ve öğrencileri çok seviyorum," dedi.
Köyünü okul yaptıran hayır sever iş insanı Başkan Mustafa Narlı : “Öğretmenlerimiz geçmişin öğreticisi olduğu kadar geleceğin de kurucusudur. Geleceğe olan güvenimizin teminatı iyi yetişmiş, donanımlı ve vizyon sahibi öğretmenlerimiz ile onların yetiştireceği gençlerimizdir.
Kuşkusuz öğretmenlik bir meslekten de ziyade kendisini ülkesine, insanlığa adayanların onurlu serüvenidir. Öğretmenlerin eserleri, yetişmiş insanlardır. Bu ülkeyi yönetenlerdir, sanatçılardır, bilginlerdir, sporculardır, işadamlarıdır, işçidir, köylüdür, memurdur. Kısaca, her şeyi şekillendiren temelde öğretmenlerimizin verdiği eğitimdir.
Kahramanmaraş Ticaret Borsası camiası olarak, eğitime yapılan yatırımdan asla zarar edilmeyeceği düşüncesini şiar edindik. Bu duygu ve düşüncelerle, çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi