Küçük Dokunuş Moral Veriyor !

Küçük Dokunuş Moral Veriyor !
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi , Ana caddelerde , kaldırım, asfalt çalışması , depremin izini silmesi halka büyük moral veriyor.. küçük bir dokunma ! .. mesele bu !..
6 Şubat Depremleri ile bizler gibi Belediyelerde yıkıldı.. enkaz kaldırma varını yoğunu harcama noktasında bugün bir çok belediyemiz sıfırı tüketmiş durumda.. büyük proje değil küçük dokunuşla depremin izini sile bilirsek bu bize yeter !..
Rutin belediye hizmetlerini verme güçleri bile kalmadığını görüyorum.. ama küçük dokunma bizleri mutlu ediyor..
Çöp toplama , kaldırım yapma, yolları asfaltlama, içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri rutin belediyenin yapması gereken hizmetler bunu şu kadar yaptık diye de söylenecek bir şey değil..
Ancak bugün gelinen noktaya baktığımız zaman : Belediyemiz bir kaldırım yapsa, asfalt dökse vatandaş mutlu oluyor, çünkü bir güzellik görmüş oluyor.. acıları unutuyor.. özellikle şehir içindeki acılar unutuluyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişuat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkdiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de bir gayret var Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışıyorlar..
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ana caddelere sıcak asfalt yaparken, ilçe belediyeler ise özellikle köyden mahalle olan kırsal mahallelere kilit parke, sıcak asfalt götürerek depremin izini silmeye çalışıyorlar..
Herkesin bir gayreti var : Kahramanmaraş için çalışıyorlar, taş üzerine taş koyana teşekkür ederiz..
Büyük işler değil, küçük dokunuş insanları mutlu ediyor, hani bir söz var ya : Kıtlık günü verilen lokma unutulmaz diye evet bugün kıtlık günü verilen bir lokma unutulmadığı gibi , bir taş üstüne taş koyan da unutulmaz diyorum.. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinden üngüt giden ana yolun kaldırım , asfalt çalışmasını yapması halka büyük moral verdiğini görüyorum..
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi