Filistin direnişi, dirilişin muştusu olacak…

Filistin direnişi, dirilişin muştusu olacak… 

Filistin de bir aydır dünyada eşi benzeri olmayan bir katliam yapan terör devleti İsrail’ in her adımı, her bir bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden katliam yapması başta Netanyahu’nun ve İsrail devletinin sonunu hazırlıyor. Terör devletine ve teröristlere destek veren Amerika’nın da sonu gelecek.  Amerika’daki İsrail’e tepki, Filistin’e destek yürüyüşü nasıl bir kalabalıkla oldu Biden görmezden gelirse sonunu yakınlaştırıyor. Filistin’e karşı yapılan soykırım ve insanlık suçuna sessiz kalan Müslüman devletler nerdesiniz? Bir kuru kınamadan dahi nasipsiz olanlar. Nerdesiniz? 

Bu kadar zulme karşı, Filistin’in direnişi dünyaya numune teşkil ederken adeta biz buradayız. Şehadet şerbetini içmeye hazırız, razıyız diyerek direniyorlar. Filistin direnişinin komutanlarından Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde yılmadan mücadelemiz devam edecek diyerek sessiz kalan insanlığa haykırıyor ve ders veriyor. Osmanlı dünyaya adalet veren, bütün dinlerin rahatça ihya edilmesini sağlayarak hak, hukuk adaletle yönetiyordu ve tebaası huzur içinde yaşıyordu.  Osmanlı gitti. Huzur bitti. Osmanlı tarihten uzaklaştırılarak içerdeki hainlerin de desteği ile yıkıldı. Osmanlı dünya düzeninin ve huzurunun simgesi ve teminatıydı. Aziz Türk milleti Filistin’in teminatıydı cennet mekân Abdülhamit han hazretleri Osmanlının zayıf döneminde dahi, içerdeki hainlerin karşı duruşlarına rağmen Filistin davasına sahip çıkmış, Siyonistlere fırsat vermemiş ve korumuştur.  Filistin davası Osmanlının ruh bütünlüğünde barınmış, sahiplenilmiş Müslümanların ilk kıblesi olması hasebiyle de yüce bir mana taşımış önemi her zaman canlı tutulmuştur. Osmanlının tarih sayfasından el çektirilmesiyle dünya huzura hasret kaldı. Osmanlı adaletin, merhametin, huzurun, hak, hukuk düsturunun teminatıydı.  

Osmanlı medeniyetini ve ruh bütünlüğünü dimağlardan silemediler, silemeyecekler. Her ne kadar Osmanlıyı iftiralarla zayıf düşürmeye ve unutturulmaya çalıştılarsa da başaramadılar, başaramayacaklar necip milletimiz yine tarihinin ve köklü medeniyet ruhuyla bütünleşecek dünya düzenine yön verecektir. Tarih bizi bekliyor. Dünya Müslümanları, mazlumlar, ezilmişler dört gözle Türk’ü bekliyor. Osmanlı dünyanın denge kurucusuydu. Gidince dengeler bozuldu.  

ABD’nin de, Batılılarında korkuları Türkiye’nin Ortadoğu ve Afrika da söz sahibi olması, hâkimiyetini kurması… Türkiye’nin söz sahibi olması ABD ve Batının hesaplarını bozuyor.  Ne kadar çırpınırsanız çırpının Türkiye yeni dünya düzenine yön verecektir. Terör devleti İsrail siviller üzerine bombalar yağdırması, ABD’nin de terör devletine destek vermesi kendisinin de terör devleti olduğunun işaretidir. Yahudiler Amerika’ya yerleşerek savaş teknolojilerini kontrollerinde tutarak büyük karlar ederek sermayelerine sermaye kattılar. Sermaye Amerika’dan çekilmeye başlayınca Amerika tutuştu. Şimdi Yahudi İsrail’e yardım ederek hesap peşinde. Amerika soykırımlarla kurulan bir devlettir. Kendini  “ Özgürlükler ülkesi “gibi tanıtması terörü desteklemesini, soykırımlarını, katil ruhunu saklamasıdır. Artık sizin terör devleti olduğunuzu da, terör devletlerine desteğinizi de dünya biliyor. Özgürlük getireceğiz gibi safsatalarınız artık geçmiyor. Amerika da, Batı da ikiyüzlüdür. Bir yüzü katildir. Diğer yüzü riya yüklüdür. Vah vah ederek yarayı sardığını zannedersin. Hâlbuki katil ruhuyla öldürürken silah satar hem kar eder, hem silahını dener, diğer yüzü yarayı sardığı imajı vererek ilaç ve tıbbi malzeme satar yeri gelir kobay gibi kullanır.  

Allahü teâla Filistin’in özgürlüğüne kavuşması, İslam âleminin, Türk birliğinin yekvücut olması yolunda sebepler ihsan eylesin…  İBRAHİM İNAL

Muhabbetlerimle… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi