Devleti ve Vatandaşı Soyanlar !

Devleti ve Vatandaşı Soyanlar !
Temel taşımız bozuk bir türlü düzen tutmuyor.. Nasıl mı ? 6 Şubat sabah yağmalama yapanlar , bugün ise devleti ve milleti soyuyorlar kimsenin gıkı çıkmıyor.. soygun ve vurgun düzeni devam ediyor..
Sevgili okurlarım: Mevlam gör diyerek iki göz vermiş bizlere iki de kulağımız var ama ne gören var ne duyan var.. böyle bir millet olduk..!
Köy evlerinin ihalesini 3 milyon 750 Bin TL den alan hırsızlar Kahramanmaraş'taki taşeronlara 2 milyon 400 bin TL veriyor.. bunu söylesem mi ? söylemesem mi ? Bilmem ağlasam mı ? ağlamasam mı ?
6 Şubatın üzerinden 8 ay geçi halen bir çivi çakamadık halen duruyoruz : Dura dura bir sel oldum erenler, 450 bin kişi şehirden göç etti bunu da söylesem mi ? söylemesem mi ?
Bugün öfkem dağlar gibi : Bilmem çağlasam mı ? çağlamasam mı ? gerçeği söylesem mi ? söylemesem mi ?
Emekli, yoksul, Asgari ücretle çalışan fukaranın , Yoksulun sırtından doyan doyana, 3 milyon 750 bin TL 100 metre kare köy evinin maliyeti bugün en fazla 1 milyon 500 bin lira iken garibim 3 Milyon 750 Bin TL nasıl ödeyecek bunu görüyorum.. Bunu gören yürek nasıl dayanacak söyleyin bana dostlar..
Müteahhitlerimiz ceza evinde , sermayeleri çöpe gidiyor bir dönem Maraş'ımızın Yiğitleri muhtaç olmuş kuru soğana, bunu söylesem mi ? söylemesem mi ? bilemiyorum. Gardaşlar!..
Devleti , vatandaşı soyan soyana : Bilmem söylesem mi ? söylemesem mi? yapılan köy evleri ve TOKİ konutlarını 7 bin 500 TL emekli aylığı ile nasıl ödeneceğini söylese mi ? söylemesem mi ?
Yağmalama- Ağır hasarlı, orta hasarlı, Hasarlı Borsası daire başı istenen milyonları duyunca kalbim dayanmıyor tekliyor Allah'ım dindir acımı yüreğim yanıyor dayanamıyorum..
Göz yaşı , isyan , 6 Şubat depremleri ile kayıp olan öz benliğimiz, kaçıp giden doktorlarımız ve bulunmayan ilaçlarımızı görünce : Bazı acılardan al ilacını ver fakir fukaraya diyorum..
Gerçekleri söyleyince bizi asacaklarsa : Pir sultanlar gibi dar ağacını çıkmaya ben hazırım ! söylemeye devam edeceğim.. Yamacıları hırsızları yazmaya devam deceğim.. TOKİ konutlarını dağ başına yapanları yazmaya devam edeceğim..
Deprem borsası ve soygun düzenini yazmaya devam edeceğim, Kahramanmaraş'tan 17 Aralık intikamı almak için gelen hainleri ve sağlam binalara ağır hasarlı, orta hasarlı raporu vererek gidenleri yazmaya devam edeceğim..
6 Şubat Depremlerinin yıkamadığı : Kahramanmaraş bugün devlet eli ile yıkıyoruz kimse bir şey söylemiyor.. Mühendis, Mimar, Müteahhitleri cezaevine koyarak şehri kurtardık, peki bugün Kahramanmaraş yıkanları ne zaman ceza evine koyacağız ? bir fikri olan var mı ?
İsyanın dağlar kadar : Bunları söyleyerek yüreğimi soğutuyorum, ceza evini , Bilmem boylasam mı ? boylamasam mı ? diyorum.. isyan ediyorum böyle sahipsiz bir şehir olamaz !..
Anlayana çok söz söyledim Anlamayana ne diyelim..
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi