Deprem Soyguncuları !

Deprem Soyguncuları !
Allah : 6 Şubat sabahı bazı insanlarımızı canını aldı , ölenler kurtuldu. Geri de kalan zavallılar ise Deprem Soyguncularının pençesinde inim inim inliyor..
Kahramanmaraşlı bugün yaşadığına sevinemiyor..: Bugün can çekişiyor.. isyan ediyor, bu şehri ateşe verip yakmak gerektiğine inanıyor..! Bu şehir baştan sona yıkılmalı şehri emiri de öyle istiyor..
Evi yıkılmış, mal varlığı gitmiş, ilgisizlikten kalp krizi geçirip ölenler, isyan ederek stresten hasta olanlar kısaca 6 Şubat sonrası ölümle 8 aydır pençeleşen insanlar.. isyanını duyan da yok..
Kahramanmaraş'ın sahibi neredede ? halkı soyan vijdansızlara kim dur diyecek ? yok mu bu şehrin sahibi ?
Kendi kendine yeten Kahramanmaraş : deprem sonrası kaçıp gidenler sebebi ile şehir boşaldı.. ver elini Türkiye diyenler kaçıp gitti..
Bugün vira hanelere baykuş bile konmayan Kahramanmaraş'ta usta yok, işçi yok , iş yaptıracak kimseler yok.. böyle olunca Türkiye dört bir yanından bu şehre gelenler anormal yüksek fiyatlara çalışıyorlar.. öyleki akıl almaz paralar istiyorlar.. ve de alıyorlar.. canın isterse diyorlar..
6 Şubat sabahı zincir marketlere kini olanlar, gavur malını yağmalar gibi yağma yapanların verdiği zulüm , buslu hava devam ediyor.. zalimlerin yağmalaması ile başlayan zulüm.. binaların hasar durumunu kontrole gelenlerle devam etti. Sağlam binalara , ağır hasarlı, orta hasarlı raporu verenler Kahramanmaraşlıları Deprem Borsası ekibinin kucağına attı.
Deprem borsası kuruldu.. Parayı veren , ağır hasarlı acil yıkılması gereken binasını az hazarlıya çevirdi.. orta hasarlı binasını sağlama çıkardı.. çıkaramayanlar ise öleceği günü, yani binaların yıkılacağı günü bekliyor..
Ben yetkiliyim diyen Zalimler : Dağ başına TOKİ konutları yaparak Kahramanmaraş altına dinamit döşediler patlatıyorlar ama sağlam binalar yıkılmıyor.. Bu şehirde yaşam kalmadı 50 yılda da ayağa kalkacağına inanmıyorum..
Hasarsız binalara : Orta hasar vererek, oluşan deprem borsası da vatandaşı soymaya başladılar.. şehrin sahibi olmadığı için dur diyen yok..
Depremin ilk saatlerinde : " Bankalar kredi veriyor evinizi güçlendirelim" diyenleri unutmadık..
Sağlam binaları yıkıyorlar, buna çanak tutanları görüyorum.. yıkıldığı için seviniyorlar..
17 Aralık intikamını alırcasına Maraş , gönderilen hasar tesbip ekibinin verdiği yanlış kararlar sebebi ile Kahramanmaraş inliyor.. ne var ki şehrin 8 vekili olduğunu söyleyenlerin buna sesi çıkmıyor.. orta da yoklar..! yazıklar olsun sizlere !
Hırsızlar Kahramanmaraş halkını soyuyor, orta da ne vekil var, ne ilgilenen biri var , Kahramanmaraşlı kaderine terk edilmiş , bu şehri bu hale getirenleri Allah havale ediyorum..
Şehir yıkılsın diye elini ovüşturanları görmek beni delirtiyor.. Bir kaç bomba atsalarda yerle bir olsa çok daha güzel olacak..
Milletvekili, Belediye Başkanı , Ağabeyi, sahibi olmayan Kahramanmaraş'ta yaşamak ne kadar doğru , hata bizde olduğunu düşünüyorum..
Gelin el birliği ile bu şehri yıkalım (!)
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi