Algılarla gençlik medeniyet köklerinden uzaklaştırılıyor.

Algılarla gençlik medeniyet köklerinden uzaklaştırılıyor.

Gün geçmiyor ki, gençlik batı medeniyetine kapılıp gitmesin. Kapitalizm zihniyeti gençliği algılarla yoğuruyor ve emellerine ulaşıyor.

Bu algılara siper olacak kalkanın yüce değerlerimiz, medeniyet köklerimiz, kültür zenginliğimizin ve ruh köklerimizin değerlerini gençliğin zihnine nakşetmekle mümkün olacaktır. Nakşedemezsek yarın pişmanlığın faydası olmaz. Zihinlerimizi kapitalizmin ve emperyalizmin esiri yapmamak için fert olarak millet olarak, devlet olarak tedbirlerin alınması elzemdir.

Hak, hakikat yolunda gençliğin uyanışı sağlanma ki, hak hakikat yolu manevi dinamiklerimizle inlemeli ki, kapitalizm ve emperyalizmin gençliğin üzerindeki algısı tesirini kaybetsin. Kapitalizmin esiri olan insan, gençlik kurtulduğunu düşünüyor.

Lakin bu kurtuluş değil, yok oluşun habercisidir. Kapitalizm bir yerde hüküm kurmuşsa insanlığın yaşama hakkı elinden alınmış bir başka ifadeyle köle düzeninin esiri olmuştur. Mahkûm olmuştur. Mahkûmiyetin süresi de meçhuldür. Berat’ı ancak insan olma şuurunun, ruhunun uyanışı ile mümkündür.

Kapitalizm zihniyeti sömürü düzeninin baş aktörüdür. Sömürü düzenine ortak olan ve esiri olanların geleceği karanlıktır. İnsanlığı sözde kurtarıcı algıları ile kendine bağlar ve esir alır yok oluşunu da seyreder.

Batı çürümüş zihniyetiyle kapitalizmin gücüyle özellikle Türk gençliğini kontrol altında tutmak için algılarla her yol deneniyor. Önce zihnimizi ele geçirerek, zihnimize batı hayranlığı ile kendi öz vatanına düşmanlık körükleniyor.

Bütün bu algılara kulak tıkayan, tuzaklara düşmeyen, vatan sevdalısı bir gençliğinde var oluşu umutları yeşertiyor. Sevdalı gençlik kapitalizmin amaçlarına, duygu sömürüsüne prim vermiyor. Kapitalizmin de emperyalizminde asıl hedeflerini iyi biliyor ve tuzaklarına düşmüyor. Allahü teâla bu ruha bürünmüş gençliğin sayılarını artırsın.

Emperyalizm, kapitalizm hedeflerine ulaşmak için insan olma ruhundan uzak, saldırgan ve güç odaklı algı ile işgal planlarını uygular. Kendilerinden başkalarını yok sayarlar.

Bir milletin gençliği var oluş meşalesinin zifiri karanlıkları aydınlatmasıdır. Karanlıkları yıkan gençlik manevi değerlerimize, medeniyet köklerimizi, ilim, irfan yoluyla bu bilinç ve inançla yol aldığında, çağın üstünde bir teknoloji atılımıyla milletine, devletine sevdalı gençlikle mümkündür. Gençliği kapitalizmin zihin işgalinden kurtarmak millete, devlete yapılan büyük bir hizmettir.

Müslüman Türk milletinin Selçuk Bayraktar gibi gecesini gündüzüne katan sevdalı yüreklerin yetişmesi ve çoğalması ile dünya huzur bulur. Zulüm altında inim inim inleyen Müslümanların, ezilmişlerin bütün umudu Türk milletidir. Dünya bunu iyi bildiği için Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor.

Batı, kapitalizm ruhuyla beyinleri esir alıp, emperyalizm ruhuyla uygarlık, medeniyet, demokrasi safsatasıyla işgal etme projelerini hiç gündemlerinden düşürmüyorlar. Başarılı oluyorlar mı? Sualine cevap; evet başarılı oluyorlar.

Başarı gelmiyorsa daha farklı ve acımasız bir programı uygularlar. Bu zulümlerinin, esir alma hedeflerinin önüne geçmek için ancak ve ancak manevi değerlerimizin medeniyet ve tarihi Misyonumuzun şuurunda olmak ve idraklerimizde bu ruhu barındırmakla olur.

Ülke düşmanları ittifak halinde sömürge düzenini kurmak için algılarla, gençliğin zihinlerini zehirlemek ve esir almak için her türlü senaryoyu yazıyor ve uyguluyorlar.

Ne yaparsanız yapın! Türkiye yeni dünya düzeninde vardır ve var olacaktır.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İbrahim İnal Arşivi