Yalan Yönetilen Dünya !

Yalan Yönetilen Dünya !

Müslüman canı ve Kanının değeri bir köpek kadar bile yok ! Dün Kızılderelilerin Afrikalıların canın kanını değeri olmadığı gibi..

Sokak Hayvanları için yürüyenler , eylem yapanlar Gazze de ölenler için sesleri çıkmıyor ! Bende onlara soruyorum : Bir insan canın bir köpek canı kadar kıymeti yok mu ?

Sözde aydınlar : Bir ağaç kesildi diyerek gezi parkı eylemi yapanlar , söz konusu Müslüman olunca sesiz kalıyorlar..!

Ben yazayım yorumu makalemin altına siz yapın ! ...

8 Milyar dünya nüfusu : söz konusu öldürülen Müslüman olunca sesiz kalmayı bırak katil İsrail silah ve para veriyor.. 1.57 Milyar Müslüman ise sahipsiz bir başkanları bile yok..!

Amerika : Katildir.. ellerinde Kızıldereli ve Afrikalı Müslüman kardeşlerimizin kanı var..! katil oğlu katildir..

Avrupa ülkeleri katildir : ellerinde Afrika'dan köle olarak getirilen Müslüman kardeşimin kanı var , Müslüman'ın kanı var.. Bugün bağrında terör örgütlerini besleyen para ve silah veren Türk kanı döken bir katil topluluğudur..

1920 den sonra başsız kalan İslam alemini içler acısı Gazze ve Filistin ! De görüyoruz üç beş ülke hariç İslam Dünyasının başında bulunanlar sözde liderler ABD ve AB askerleridir..

2024 yılı güncel verilerine göre dünya nüfusu 8.093.241.000 , İsrail Nüfus 9.301.764 erkek nüfusu 4.5 Milyon, İslam nüfusu dünya nüfusunun 1,57 milyar, 8 Milyar Dünya Nüfusu 1.57 Milyar Müslüman nüfus 8 Milyonluk İsrail sesi çıkmıyor..

Buna göre 2024 yılı güncel dünya nüfusu 8.093.241.000 nüfus var 1.57 Milyar ise Müslüman var İslam, Hristiyanlıktan sonra dünyanın en çok inanılan ikinci dinidir. Bir demografik araştırmaya göre, İslam nüfusu dünya nüfusunun 1,57 milyar inananı ile %23'ünü oluşturmaktadır.

İslam dünyası veya Müslüman dünyası, İslâmî bir devlet yapısına sahip ülkeler ile birlikte nüfusunun çoğunluğu Müslüman olan ülkelerin tümünü ifade eden bir kavramdır. Bu, İslâm'ın dini inançlarına ve yasalarına veya İslam'ın uygulandığı toplumlara bağlı olan herkesi kapsamaktadır.

Halen, Türk Cumhuriyetleri Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Tacikistan, Kırım, Tataristan ve Moldova'da Müslüman ülkeler bir de diğer ülkelerin içinde Müslüman olarak yüzde 3-5 de olsa Müslüman Nüfus var..

Günümüzde bağımsız Türk devleti olarak varlığını sürdüren devletler olarak Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere 7 ülke sayılabilir.

Türk Devletler Teşkilatı, yaklaşık 300 milyonluk nüfusu, 4.5 milyon km² coğrafyası, yaklaşık 2 trilyon dolarlık ekonomik potansiyeliyle çok kutuplu dünya düzeninde şüphesiz etkili bir kutba dönüşecektir.

Şöyle aklımıza gelen Müslüman Ülkeler: Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Irak, Cibuti, Katar, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Moritanya, Somali, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Türkiye, Umman, Ürdün, Yemen Arap Cumhuriyeti ve Yemen Demokratik Halk Cumhuriyeti.

Petrol zengini bu ülkelerin sesleri çıkmıyor, çıkamaz, çünkü başta oturan devlet adamları göbeğinden bağlı..

Türkiye Lider ülke olma yoluna çıkınca, Dünyadaki tüm düşmanlarımız bir çatı altında toplantı.. Türkiye de oyun üzerine oyun kuruyorlar.. İç siyasetten, dini cemaatlere, kürt, türk, alevi, sünni, gürcü , diğer milletlerin etnik kökenlerini kaşıyorlar.. dertleri davaları Osmanlı geri gelmesi !

Yalanla yönetilen dünyamız ve gerçekleri ne zaman göreceğiz ?

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi