Şehrin Üzerinde Sis ve Kara Bulutlar var !

Şehrin Üzerinde Sis ve Kara Bulutlar var !
Hiç olmaması gerekenler : Ak Partiden aday adayı değil, aday gösterilecek deyince :" Havaya bakıyorum boz bulutlar var, gerisinde Karabulutlar var ! Kara Kaderli Maraş'ım " diyorum..
44 yıldan beri : Bu sefer olmadı önümüzdeki seçimler iyi bir aday kazanır diyerek yılları geçirdik gitti..
Önüme bakıyorum: Söze Ekinözü ilçesinden başlamak istiyorum: ne de olsa bizim topraklar, yeter artık diyorum.. Ekinözü ilçesine ufuk vizyonlu , Ekinözü çağdaş ilçe yapacak bir başkan adayına verin..
Ekinözü ilçesini : Ufuk Vizyonlu Meclis üyelerine verin !
Ak Parti geleneği : En zayıf halka olan, yani ufuk vizyonu olmayan adayları seçerek bugünlere kadar gelindi..
Bugünden sonra da öyle gidecek gibi duruyor..
Planın , projen var mı ? diye soruyoruz : ses yok..
Ben Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adayım diyor.. ilçelerden birinin aday adayım diyor.. peki ufuk ve vizyon var mı ? maalesef !
Belediye Meclis üyesi aday adayı olduğunu söylüyor , bizde diyoruz ki ufuk vizyonun ne ? plan projen var mı ? , Belediye Başkanına şu projemi yapalım diye önüne bir proje koya bilecek misin ? cevap : sessizlik..
Bu da bize şunu gösteriyor ki : 5 beş yıl daha uçup gidecek, o güne sağ kalan canlar övünsün , mutlu olamayan insanlar inşallah mutlu olacakları günleri belki 5 yıl sonra görürler diye düşünmeye başladım..
Tüm Siyasi Partiler : Ak Partinin adayını bekliyor, açıklandıktan sonra yeni adaya göre onlarda aday çıkaracak ama : Makas çok açık kazanma şansı çok zor sevgili dostlar..
Bir idi , iki dostumuz : Bağımsız aday olacağım, hanım oy verir mi bilemiyorum ama bir tek oy kendi oyuma talip olarak bağımsız aday olacağım , söylenecek sözlerin tamamını bir aday olarak söyleyeceğim çünkü tarihe not düşmemiz gerekiyor! diyerek isyanını dile getiriyor..
Zaman neyi gösteri bilemiyorum ama : Sen ki bir şey değişecek gibi içimde de bir umut var !
Hayırlı cumalar diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi