Şehrin Gündemi

Şehrin Gündemi

Kahramanmaraş’ın gündemi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı kim olur ?

Gözler Ak Parti ve önümüzdeki Pazartesi günü Ankara da ki toplantıda Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacağı isim üzerinde..

CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç, “Hayrettin Güngör Ak Parti yeniden aday gösteresi ben de aday olurum “ diyor..

Deva Partisi milletvekili İrfan Karadutlu :” Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına Hayrettin Güngör’ü aday gösteresi bende adayım,” diyor..

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük : “ Ak Parti deprem bölgesindeki Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını değiştirecek Kahramanmaraş başta ,” diyor..

Şehrin birinci gündem maddesi : Ak Partinin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kim olacak ?

Bir sevdiğimiz dostum : “ ağabey sen bilirsin bir yazda ver 1 Nisan’a kadar saklayacağım” dedi.. Bende gazeteci arkadaşlarıma Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylıklarını yazdım verdim..

Pazartesi günü Ankara da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı açıklanacak 31 Ocak 2024 gününe kadar ise İlçe ve Belediye Meclis üyeleri açıklanacak bakalım kimler ismini listeye yazdırsa o aday 31 Mart kadar koşmaya başlayacaktır..

Seçim gündemi biter mi ? 15 Şubat da İlçe seçim kuruluna liste verildikten sonra ise kim kazanır, onun yorumları ile 31 Mart ‘a kadar böyle devam eder gider..

Haydin hayırlısı

Bakalım Benim basın listesi tutacak mı ? Birine teklif gelecek mi ? Bunu zaman gösterecek..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi