Şehrimizin Gizli Hazineleri !

Şehrimizin Gizli Hazineleri !
Dünya da , Türkiye , Türkiye de Kahramanmaraş saklı cennet ve gizemli hazinelerin bulunduğu bir yerdir.. ama göreni getirin !..
Kahramanmaraş'ta o kadar çok kaynak atıl halde duruyor ki bunu gören bir belediye başkanı olsa , emin olun Ankara dan gelecek paraya ihtiyaç yok ama bizimkiler bunu bugüne kadar göremediler..
Kahramanmaraş'ın neresine baksan : çil çil altın var ! enerji var , kaynak var ama bugüne kadar peh diyecek belediye başkanı gelmedi , geleni de biz çalıştırmadık..
Dönemin Kahramanmaraş Belediye Başkanı Karasu mimarı Başkan Hanefi Mahçiçek: " Karasu Maraş getireceğim, getirinken de elektrik üreteceğim dediğinde ,: Herkes karşı çıktı öyle ki , diplomasını yiyecekler, diplomasını yırtacaklar, bu suyun buraya gelmeyeceğini söyleyenler, ve onlara inananlar olmadık iş çıkardılar.. Başkan Hanefi Mahçiçek mahkemeye verenler.. Ankara'ya şikayet edenler o günleri unutmadık dostlar..
Bugün Kahramanmaraş Karasu içiyor, üstelik elektrik üretiyor.. Şimdi Kılavuzlu'ya sette yapacağım üstelik elektrik üreteceğim diyor, aynı zihniyet yıllar sonra aynı şeyleri söylüyor..
Neyse bizim konumuz bu değil, bunu başka zaman yazacağım.. ama Kahramanmaraş'ta o kadar çok hazine var ki bunu göremeyenlere ne diyelim diyecek söz bulamıyorum..
Ekinözü deki dostlar : "Abi belediye başkan adayımız ol" diye aradılar yanıma geldiler.. sosyal medya dan çağır yaptılar..
Ekonomik durumum müsait olsa : aday olurum ama müsait değil, iyi hoş da biz aday olsak bile bizi aday gösteriler mi ? siyaset : çalışan üreten insan istemiyor..
Siyaset düşünmüyorum, ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum.. Belediye Meclis üyesi , veya Başkan danışmanı , yada meclis üyesi, siyasi başkan yardımcısı olarak Kahramanmaraş çok güzel hizmetler vererek şehri ayağa kaldırım.. ben bunu bugün görüyorum..
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör bey , seçimi kazandıktan sonra bir araya gelmiştik.. KAYNAK A.Ş diye bir şirket kuralım, kaynakları ortaya çıkaralım Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye'nin kasasını para ile dolduralım dedim.. Akbel var bu şirket ne işe yarar ! dedi..
Bir kaç örnek gösterdim: Anlamadı yada ben anlatamadım bilemiyorum.. Ama Kahramanmaraş'ın her yerinde kaynak var ! para var , imkan var, Ankara dan gelecek paraya bile ihtiyaç yok ama mesele bunu görüp ortaya çıkarmaktan geçiyor.. Saniye de 3700 litre su akıyor bundan elektrik üretemiyorsak biraz düşünmek gerekir ! hangi gözle baktığımıza ! Bu şehrin her yeri hazine ama göreni getir..
İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi