Kasım 2024 de Dünya Savaşımı ?

Kasım 2024 de Dünya Savaşımı ?

Ekonomik Kriz ile İflas mı ?

Parçalanan ABD ve İflas Eden Dolar Milyonerleri mi ?

78 ülkede ki gazeteci dostlarla görüşüyorum: Hedef de üç soru var ! Birincisi İflas eden ve sürekli karşılıksız para basan ABD 3. dünya savaşı çıkararak ekonomisini kurtarmak..

Ekonomik Kriz dalgası ile Kasım ayına kadar bir çok ülkedeki zengin iş adamlarını iflas ettirme..

Ekim ayında Parçalanacak ABD ile dolarların sokaklara atılacağı ve parasını dolarda tutan kişileri iflasını konuşuyorlar..

ABD eski Başkan Donald Trump, dün Iowa eyaletindeki seçim kampanyası sırasında, bu yılın kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerini kazanacağını iddia etti. Trump, mevcut Başkan Joe Biden’ı ABD tarihinin ‘en kötü’ başkanı olarak nitelendirdi.

Trump, ‘gerileme’ yaşadığını düşündüğü ve ‘Üçüncü Dünya Savaşı’nın eşiğinde olduğunu söylediği ABD’de ‘yozlaşmış’ dediği Biden'a karşı kasım ayında yapılması planlanan başkanlık seçimlerini kazanacağına ve ‘ABD’yi kurtarmak’ için çalışacağına söz verdi.

Üçüncü Dünya Savaşı'nın çıkacağı uyarısında bulundu. Trump, Ukrayna’daki ve Gazze'deki savaşların yanında İran ve Çin ile yaşanan gerilimlere değinen Trump, Newton'daki yüzlerce coşkulu destekçisini Biden'ın yeniden seçilmesi durumunda, ABD’nin 1930'lardaki gibi bir dünya savaşı, yani ‘Üçüncü Dünya Savaşı’ ve bir başka ‘Büyük Buhran’ tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı uyarısında bulundu.

3. dünya Savaşının fitilini İsrail , denilen katil sürüsü ateşlerken, ABD de Türkiye de dolaylı savaşın içine çekmek, Savunma Sanayi sekteye uğratmak için çalışıyor..

Terör örgütlerine verdiği kamyonlar dolusu silahları sınırımızın yanı başına yığıyor ki , içinde hava savunma sisteminden 300-400 km. Menzilli füzeler de var.. Türkiye vurmaya hazırlanıyor, TSK ise gördüğü yerde vurmaya devam ediyor..

ABD kendini kurtarmak için üçüncü Dünya Savaşı çıkarmak zorunda , ya da karşılıksız bastığı resmi verilere göre 54 kat tirilyon dolar para başına bela olarak ekonomik olarak yıkılacak ya da savaş ekonomisi ile kurtulacak..!

Dünya küçük köy haline geldi.. Dünyamızda Bir Savaş varsa yatırımcı parası olan Dolar veya Euro değil, altına yönelerek parasını altına çevirip kendisini güvene almak istiyor ABD bu olursa iflas ederiz Amerika Birleşik Devletleri dağılarak küçük devletler oluşur görüyor..ABD eski Başkan Donald Trump açık yüreklilikle buna değiniyor..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasım ayına kadar Emekli veya Memur, ya da Asgari ücrete zam yerine böyle devam etmesi, bu konuda vatandaşı açıktan bilgilendirerek herkesin kemer sıkması özellikle kamuda ki savurganlığın bitmemesi halinde Türkiye de de dev firmaların peş peşe iflas edeceğini görüyorum, bugün esnaf, sanayici, tüccar konumunu muhafaza etmesi gereken bir gündür !

Yarın görüşmek dileği ile..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi