Kan Göz Yaşı Yeniden mi Geliyor !

Kan Göz Yaşı Yeniden mi Geliyor !

2013 sonuna doğru çözüm süreci dillendirilmeye başladı.

16 Temmuz 2014: TBMM'den Cumhurbaşkanı onayına gönderilen çözüm süreci ile ilgili kanun 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanarak "Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun" adıyla Resmî Gazete'de yayınlanarak yasalaştı.

2015 -2019 yılları arasasın da 5365 asker polis , sivil şehit edildi.. 7986 yaralımız var !..

İHA ve SİHA’lar aktif kullanılmaya başlayınca terörün esafeti okunmamaya başladı..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ılımlı siyaseti ile yeni bir hayata merhaba demeye hazırlanıyorduk iki , içerdeki düşmanlar, dışardaki düşmanlar güç birliği yaparak Türkiye bölmek ve parçalamak için harekette geçti..

İran, Fransa, ABD PKK bir orduda olan silahlardan çok fazlasını vererek cephaneliklere yığınak yapmaya başladı.

Bu bana şunu hatırlattı : 2013 yılında başlayıp 2015 yılında sona eren Barış ve Çözüm Süreci, Türkiye’ye her açıdan nefes aldırmış, halkın büyük çoğunluğunun desteğini almıştı. 28 Şubat 2015 tarihinde Türkiye tarihinde ilk defa devlet tarafından “son isyanın lideri” olarak tanınan Abdullah Öcalan’ın bizzat kaleme aldığı 10 maddelik Kürt sorununun demokratikleşmeye dayalı çözümünü öngören metin, iktidar partisi Ak Parti, Kürt sorunundaki muhatap parti olan muhalefet partisi HDP, hükümeti temsilen Başbakan Yardımcısı ve devleti temsilen Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı huzurunda okunmuş ve Türkiye televizyonlarında canlı olarak verilmiştir. Esasen 28 Şubat 2015 tarihinin Osmanlı’nın devamı olan Türkiye Cumhuriyeti tarihi bakımından ve Kürt halkı bakımından tarihsel bir önemi ve anlamı vardır.

İşin içine kan ve göz yaşı girince : Türkiye Cumhuriyeti devleti , Asker ve Polise PKK veya Başka terör örgütünü sınırımıza yakın gördüğünüz yerde vur emri verdi..

4 yıldan beri huzur içinde yaşıyorduk, ama bugün bakıyorum , içeriden dışarıdan ülkemizi karıştırmaya çalışanları görüyorum..

Dün el bombası , tabanca ve tüfek veren ABD PKK sınırsız silah veriken, bu defa hava savunma sistemi, Füze, uzun menzilli füze vermeye başladığını görüyoruz..

Olayda İran ve Fransa da ABD yanında yer alması bizim için sıkıntılı günlerin yakın olduğunu gösteriyor..

Uzun Gölde PKK Bayrağı açma , Başörtülü ablalara saldırı iç kışkırtmanın aynasıdır.. konu uzun yarın görüşmek üzere !

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi