Kahramanmaraş Kızıl Elma Platformu Kuruldu..

Kahramanmaraş Kızıl Elma Platformu Kuruldu..
Platforum Sözcüsü Adem Gürz
"Kahramanmaraş Sevdalısı Herkesi Davet Ediyorum"

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Kızıl Elma Platformu sözcüsü Adem Gürz ," Yüreği; Genelde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti / Yerelde Kahramanmaraş için atan her vatandaşımız, hem kardeşimiz hem de platformumuzun doğal üyesidir. Kahramanmaraş sevdalısı herkesi bize katılmaya davet ediyorum." dedi.
Kahramanmaraş Kızıl Elma Platformunu kuruluş amacını bizlere sıralayan Adem Gürz :" 1- Kahramanmaraş’ı yeniden inşa sürecinde, projeler üretmek her alanda verimli olacak çalışmalar yapmak.
2- Milli ve yerli politikaların anlaşılmasına ve anlatılmasına katkı sağlamak, destek vermek.
3- Türkiye ‘nin Turan yolundaki yürüyüşünün önemi noktasında, vatandaşlarımız nezdinde farkındalığı artırmak. Türk birliğinin önemini ve anlamını toplumla paylaşmak, anlatmak.
4- Şehrimizin problemlerini ve hemşerilerimizin sorunlarının tespitini yapmak ve çözümler üretmek.
5- Gençliğin deprem sonrası; sosyolojik, psikolojik sorunlarının tespiti ve çözümü üzerine çalışmalar yapmak.
6- Deprem sonrası oluşan travmaların giderilmesi, sanat, spor ve kültürel faaliyetlerin yapılması için, girişimler yapmak ve oluşabilecek sorunlarla mücadele etmek.
7- Şehrimizde deprem sonrası oluşan nitelikli istihdam sağlama noktasındaki ,sorunların, tespiti ve çözümleri üzerine çalışmalar yapmak.
8- Şehrimize dair belirlediğimiz problem ve talepler üzerine yapacağımız çalışma sonuçlarını siyasiler ve ilgili kurumlarla istişare etmek.
9- Şehrimizin yer altı/ yer üstü kaynaklarının ve doğal güzelliklerinin şehir ekonomisine daha etkin katkı sağlayabileceği, proje çalışmaları yapmak.
10- Kahramanmaraş'ımızı ; ticari, siyasi, sosyal ve kültürel her alanda daha ileri noktalara taşıyabilecek her türlü etkin çalışmalar yapmak, Bu anlamda yapılacak her türlü çalışmaya da güçlü destek vermek.
11- Yüreği; Genelde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti / Yerelde Kahramanmaraş için atan her vatandaşımız, hem kardeşimiz hem de platformumuzun doğal üyesidir.," dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi