İran Destekli 10 Aralık fitnesi

İran Destekli 10 Aralık fitnesi
12 Eylül 1980 giden yolda aynı oyunları biz gördük yaşadık, Yine tanıdık bir proje! Şimdi de 10 Aralık fitnesi
Alevi Derneği, Hedep, Gezi Parkı
Türkmen Alevilerinin kanaat önderleri, 9 Alevi derneğin yarın ‘laik eğitim’ bahanesiyle yapacağı miting için uyardı: Perde arkasında HEDEP, İran ve Batılı istihbarat servisleri var. Asıl hedef, sosyal kaos çıkarmak!
ABD ve AB ile sözde Müslüman ülke İran : Yerli uçağını yapan, yerli hava savunma sistemini yapan Türkiye bölgede güç olur bunu yıkalım diyorlar..Alevi vatandaşlarımız üzerinden sokakları karıştırma projesine bir yenisi daha eklendi. HEDEP ve harici odakların yönlendirdiği, Alevi tabelası taşıyan 9 dernek yarın İstanbul’da “Laik eğitim ve demokrasi” bahanesinin arkasına gizlenerek eylem yapacak. Türkmen Alevi Dedeler, PKK’nın siyasi kolunun organize ettiği mitingi “açık provokasyon” diye niteledi. ‘Dede’ler, Alevilerin yeni bir oyuna çekilmeye çalışıldığını ve durumun endişe verici olduğunu vurguladı.
Alevi kanaat önderleri, miting için “Alevi toplum üzerinden yürütülen kirli bir proje. Türkiye’de yeni fay hattı üretme, şiddetli bir sosyal patlamanın zeminini oluşturmak istiyorlar” diyorlar ama gelin göün ki dün kısmen yazdığım İran tehlikesini göremiyoruz..
Hacı Bektaşi Veli’nin 33. Kuşak torunu ve Hacı Bektaşı Veli Dergâhı Başkanı Timurcan Ulusoy, Alevi vatandaşları uyanık olmaya çağırdı: Mitingde provokasyonlar yaşanabilir. HEDEP ya da sosyalist örgütlerin gerçekleştireceği tahriklerin Aleviler ile hiçbir ilgisi yok. Kendisini Alevi değerlerine bağlı gören hiçbir canımız oraya gitmez. Kim olduklarını ve gücünü nereden aldıklarını bildiğimiz karanlık odaklar bazı Alevi tabelalı kurumları öne sürüp İstanbul’da bölücülüğe giden yolun taşlarını döşeyecek. Ancak, dünya bilsin ki Aleviler bayrağına, vatanına, dinine ihanet etmez. Kirli plana alet olmayalım.
Müslümanların ve İslam'ın düşmanı İran'dır.. Kadınlara çarşaf giydirerek fuhuş yaptıran İran'dır.. İsrail yanında olan İran'dır… Son dönemde PKK safında hizalanan İslamsız, bayraksız, köksüz bir Alevilik için olağanüstü çaba var. İran’ın da Şiileştirme çabaları mevcut. Bizi terör örgütlerinin maşası kılmaya çalışıyorlar. İran ve Batılı istihbarat servisleri içimize sızdı ve devşirdiği isimlerle bizi özümüzden koparma mücadelesi veriyorlar. Batılı istihbaratçılar ve İran’ın kıskacındaki Alevilerin terörize edilme çabasında
Alevilik iddiasındaki 9 paravan derneğin mitingine en büyük desteği CHP veriyor. Cumhuriyeti kuran parti, Alevi kazanını kaynatarak fay hattını tetiklemeye çalışıyor. CHP, HEDEP, Batılı güçler, komünist-sosyalist yapılar, toplumu çözmek ve sosyal kaos üretmek istiyor. Türklüğünden soyutlanan Anadolu Alevileri milletin, vatanın düşmanlarına payanda kılınmak isteniyor. Üniter yapıyı, ortak tarih, din, kültür, dil ve milliyet müştereklerini yıkmayı hedefliyorlar. Devletin, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı açılımı bu çevreleri korkuttu. CHP Genel Başkanı’nın Sünniler eşit ancak Aleviler daha az eşit söylemi iyi tahlil edilmeli. Yarınki mitingin demokrasi teması kamuflaj. Alevileri eşit yurttaşlık söylemi ile aldatmaya çalışıyorlar. Biz zaten Anadolu Türk medeniyetinin kurucu unsuruyuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi