Göksun ve Şahin Balcıoğlu

Göksun ve Şahin Balcıoğlu

Bulutların pamuk tarlası gibi olduğu , soğuk suyu, temiz havası ile Mert insanların bulunduğu Göksun İlçemizden Merhaba diyorum..

Şahin Balcıoğlu başkanımızın daveti ile Göksun yoluna düşerken, Kuzuluk Kaplıcalarından Mehmet Taştan ağabey ile Bayram abi de Göksun da karşılayarak dost ve kardeş toplantısına dahil ettik..

Senede bir olmaz Şahin Başkanım !, bu kardeş toplantıları bir yazın bir kışın iki defa yapmak gerek.. konuşmayı sohbeti özlemişiz.. Hele de Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce şiir gibi konuşmasını dinlerken kendimizden geçtik..

Bugün bizden yazacağım, hep elleri yazacak değilim ya ! Bugün bizden , Bir birimizi tanıma ve anlama ! Kısaca sen ben : Şahin Balcıoğlu diyor ya , “ Ben gazeteci çağırmadım , gazeteci olmayanlarla dostlarla sohbet etmek için buradayım,” dedi.

Balcı Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu , Pandemi ve Depremle ara verdiğimiz geleneksel Göksun toplantısını uzun süre aradan sonra önceki gün yeniden yaptık..

Bugün aramızda olmayan Lütfi Yıkan, Ali Erkan Kiraz’ı Rahmetle anarak konuşmaya başlayan Şahin Balcıoğlu , mazeret ileri sürerek Katılmayan Mustafa Şirin göndermeler yaparak ; “ Bugüne kadar benimle ilgili haber yapın diye hiçbir gazeteciye söylemedim, yapana da niye yaptın demedim, burada gazeteci yok benim kardeşlerim dostlarım var, gazeteci olduğunu kim söyledi ,” diyerek söze başladı.

Saçlarına Ak düşmüş dostlar çok iyi bilir ! Göksun Saraycık beli veya Saraycık ki Göksun ile Maraş arasındaki o dağı aşıp gelmek kolay değildi hele kış günü hiç değildi, Şahin Başkan bizleri bugün Saraycık da bir dostunun yerinde bir araya getirdi. dostlar güzel dostlar, birde bunun üzerine Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce gelince balından yenmez oldu..

Öyle ya bir eksik bulmak gerek : Sahi aklıma geldi “Şahin Balcıoğu toplantısında bal yemek gerekti, ama sofrada tereyağ bal yoktu büyük eksik !... sohbet güzel kuş sütü var mıydı onu hatırlamıyorum ama Bal – kaymak ya da tereyağ yoktu..

Neyse : Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce bir araya gelelim diye söz verdi, elbette yapar onun sözü söz ! .. bakalım Selim Başkanın toplantısında bal olacak mı ?

Sözün özü : Bizler konuşmayı, hal mehel olmayı çok özlemişiz , Gazetecilerin olmadığı böyle dost sohbetlerini arada bir yapmakta fayda var , sohbet güzel , muhabbet bir başka güzel diyorum..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi