Fırat Görgel ve Ak Parti

Fırat Görgel ve Ak Parti

Son iki yıldan beri , özellikle 6 Şubat 2023 Depremleri ile beraber başlayan bir söylem: “ Ak Parti Hayrettin Güngör’ü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı yaparsa 100 oyum olsa birini vermem !” sözü tam karşılık buldu ve Fırat Görgel Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , dün Ankara da Fırat Görgel elini kaldırması ile Kahramanmaraşlı derin bir oh çekti..

Kahramanmaraş il genelinde karşılığı olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ismi Sürekli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak geçmesi sebebi ile Osman Okumuş beklentisi vardı ama : Olsun Hayrettin olmasında Fırat Görgel olsun diyerek bir sevinç yaşandı..

Fırat Görgel kim ?

2002 de Ak Parti kurulduğu günden bu yana : Gençlik kolları, ilçe ve İl Başkanlığı olarak 22 yılda saçlarını Ak Partide Kahramanmaraş hizmet etmek için ağrıtan birisi ..

Dün saat 16 dan sonra çarşı pazar gezdim, Kahramanmaraşlı : “ Fırat Görgel hakkı idi 22 yıldır bu partiye hizmet ediyor ! Çok iyi oldu, hayırlı olsun” diyorlar..

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fırat Görgel, : Milletvekilleri ile alakalı sıkıntıları bizim bildiğimizin yüz kat fazlasını biliyor.. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçelerin sıkıntısını bizim bildiğimizin yüz kat fazlasını biliyor, çünkü o Ak Partinin İl başkanı her dert ona geliyordu..

Kahramanmaraş il geneli : Elbistan, Nurhak, Ekinözü, Afşin, Göksun, Andırın, Türkoğlu, Pazarcık, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Onikişubat ilçeleri ve 910 kırsal mahallesi ki , eski adı ile köyünün derdini il başkanı olarak bire bir biliyor..

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, isabetli bir aday gösterdi.. İnşallah dileğimiz ilçelerde de bir değişimle isabetli aday göstermemelerini bekliyoruz..

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığın da ismi birinci sırada geçen Osman Okumuş başkan Dulkadiroğlu veya Onikişubat ilçelerinden birine getirilmesi ile 6 Şubat da yıkılan Kahramanmaraş kısa zaman da ayağa kalkacaktır.

Sözün Özü : Ak Parti Kahramanlaşmakta işi riske atmadan , doğru adayla yola çıkıyor..

Büyükşehir yasası ile biz şunu gördük: Büyükşehir Belediye Başkanları ile ilçe belediye başkanları sürekli kavga halindeler..

Bunun zararını ilçe, il gördü !

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı diyeceğim artık 72 gün sonra öyle olacak : Sayın Fırat Görgel başkana uyumlu ilçe başkanları ile yola devam etmeli..

Artık Büyükşehir belediye başkanı ilçe belediye başkanı kavgası çekişmesi istemiyoruz, birini yaptığını biri yıkmamalı !

Biz Kahramanmaraş ta barış huzur istiyoruz, bu sebeple ilçe başkanlarını belirlemede Fırat Görgel etkin olmalıdır..

Belediye Meclis üyeleri de önemli : Uyum içinde çalışacak ilçe belediye başkanı ile hareket edecek, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ise Fırat Görgel başkan ile uyumlu olan insanlardan olması gerekiyor ki buna da dikkat etmek gerekiyor..

Fırat Görgel Kahramanmaraş hayırlı olsun , vatandaş memun , şimdi bunu sandıklara yansıtmak gerekiyor. Milletvekilliğinde ki yüzde 48 oyu, hiç olmaz ise yüzde 77 arasında ortalama yüzde 65 ile seçimi kazanmasını bekliyoruz..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi