Dünya Nereye Gidiyor ?

Dünya Nereye Gidiyor ?
Bugün İslam ülkelerin çoğunun başında lider olarak bulunanların büyük bölümü İngiltere ve ABD adamı ! böyle olunca İsrail kınama bile yapamıyorlar.. ülkelerinde İsrail katil diyeni tutukluyorlar..
Türkiye de iç siyaset ise seçim, yani belediye seçimleri var.. ve darbe söylemi gündemde yerini aldı. ne darbesi diyeceksiniz söyleyim dostlar:
6 Şubat 2023 depremleri sonrası da deprem bölgesi insanları unutkan, kafası karışık yarına bir projesi olmayan bir toplum haline geldi.
oysa sadece kafası karışık biz değilmişiz CHP genel başkanı Özgür Özel 'de gurup toplantısında ne için söylediği belli olmayan bir söz sarf etti..: " Bu darbe girişiminde Recep Tayyip Erdoğan'a meydanı bırakmayız, ona dar ederiz. hat tini bilsin!" diyor da bu nasıl bir darbe onu ben anlamadım.. kim darbe yapıyor CHP meydanlara sahip çıkıyor ! anlayana helal olsun demek gerekir.. Meydanlar CHP !..
Gurup toplantısında böyle konuştu: Demek ki darbe olacak, CHP Genel Başkanı Özgür Özer , Halkı meydanlara çağıracak, Sayın Cumhurbaşkanına meydan bırakmayacak ben bunu anladım.. iki gün önce cemaatlerde güç zehirlenmesini yazmıştım herhalde onlar yapacaklar.. !
40 günden beri İsrailli teröristler Filistin halkının üzerine bomba yağdırıyor 4 bin 500 bomba attık diyerek gurur duyuyor..
Müslüman ülkelerindeki liderlerinde kafası karışık , bizim Özgür Özel gibi, Suudi Arabistan da son günlerde " İsrail katil, çocukları bebekleri, sivilleri öldüren bir katil terör örgütü diyen hocaları göz altına alarak cezaevine gönderiyor.. Filistin Bayrağı taşıyanları döverek göz altına alıyorlar..
6 Şubat Depremleri sadece deprem mağdurlarını aklını başından aldığını sanıyordum ama yanılmışım.. herkesin aklını başından almış.. öyle olmasa dünya Filistin halkına sahip çıkardı..!
İsrail Katil demenin bir suç olduğu dünyada yaşıyoruz.. İsrailli teröristler : Bebekleri, çocukları, kadınları sivilleri öldürüyor demenin bir suç olduğu bir dünyada yaşıyoruz..
Nil'den Fırat'a kadar olan alanı isteyen Siyonist Yahudiler, azdıkça azıyorlar.. öyle ki : Bir Müslümanı öldürmek kurban kesmek kadar sevap diyen Siyonist Yahudilere kim dur diyecek ? darbeden önce bunu düşünmek gerekir..
Nereye gittiği belli olmayan dünyamızda : Helkesin aklı başından gittiğini görüyorum..
Bugün görülen : Türkiye , Türkiye bölgede güç ve yeni aktör , ancak bağımsız bir Türkiye olmamız için : 5 yeni Nükleer Santral, 5 yeni uçak gemisi, Dünyanın en iyi hava savunma sistemini üretmeye başladığımız zaman bağımsız Türkiye sahnede yerini alır ve dünyaya baştan sona bir düzen verir.. yoksa bu dünya kafa karışıklığında böyle boş yere döner durur..
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi