Ali Öztunç ve Haklılıkları

Ali Öztunç ve Haklılıkları

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

     Milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e yüklendi..

     Belediyeciliğin kitabını yazmış ama : Şehri yönetemiyor vatandaş burnundan soluyor, Hayrettin Güngör , göreve geldiğinden beri Maraş Gün görmedi “ diyerek eleştirilerinin peş peşe sıraladı..

    Ali Öztunç : Buradan 7 vekile ve Ak Partilere soruyorum:

    Hızlı tren ne oldu ? , Cumhurbaşkanı söz vermişti ne oldu ?

    Narlı’den geçecek olan hızlı treni Maraş gelmiş oluyor mu ? Malatya ya gidecek hızlı trene sahip çıkmayın !

    Hayrettin Güngör , büyükşehir belediye başkanı olduğu günden bu güne kadar , Maraş’ın gün yüzü görmediğini söyledi.

    Arsan Kavşağının yapamıyorsanız bırakın :CHP’li belediyelerden yardım alarak 1 ayda yapar teslim ederim, yapmaya talibim dedi..

    2.5 yıldan beri devam eden Şehirler Arası otobüs terminalini , CHP’li belediyelerin desteği ile yıkar yeniden yapar teslim ederim bize devretsinler , madem beceriksiziniz , bırakın biz yapalım yazık Maraş yazık, yazık oluyor..

    Tren istasyonu var tren gelmez, hava alanı var uçak inmez, şehirler arası otobüs terminali var 2.5 yıldır yapılamadı.. özetleyerek Büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör’e yüklendi..

    Hayrettin Güngör bey , dürt insan, bir yolsuzluğunu duymadım ama iş yapamıyor , bu ilin vekili olarak elbette onu eleştireceğim” diye soruya cevap verdi..

    Soylu sesiz..

    Ekinözü Belediyesinde ki yolsuzluklar karşısında susan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sitem ederek seslendi, “ CHP’li belediye olsa görevden alırdınız ne oldu sesiniz çıkmıyor ? “ dedi. Ekinözü Belediyesinde çalışan Zabıta , belediye de yolsuzluk var diyor savcılığa gidiyor sayın bakanın sesi çıkmıyor.. Bu CHP’li belediye olsa böyle mi ? olurdu.. soruyorum böyle olur muydu ?

    Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu göreve davet ediyorum” diyerek sert çıktı..

    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , gitmiş kooperatifden bir sepet goflet, şeker, oyuncak , bisküvi almış oda 1002 TL tutmuş bununla övünüyor.. oysa Ekonomi bitti.. 1002 TL alış verişle karın doymuyor..

    Herkesi terörist ilan ediyorlardı , buna MHP genel başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.. haydi hayırlısı ülkede terörist olmayan kalmayacak galiba..

    Herkesi terörist ilan ediyorlar, bu yanlış , biz bunu söylemeyecek miyiz ?

    Sayın Cumhurbaşkanı 21 yılda enerjisi biti ülkeyi yönetecek durumu kalmadı.. artık kenara çekilerek ülkeyi erken seçime götürmesi gerekiyor..

    Anayasanın ilk dört maddesini bizim üzerimize attılar : Biz demedik İsmail Kahraman söyledi : Anayasanın değişmez 4 maddesini değiştirelim diyen o biz değiliz , İsmail Kahraman CHP’li oldu bizim haberimiz mi yok ! Cumhurbaşkanına danışmanları yanlış bilgi veriyorlar, önce bu danışmanlarını değiştirmesi gerekir..,” dedi..

    Ali Öztunç: Bizim baraj sorunumuz yok ! diyerek sesini yükseltti ..

    MHP oyları yüzde 5 düştü.. onun için seçim barajını aşağı çekiyor..

    Biz erken seçime varız.. baraj isterse sıfır olsun bizim için fark etmez,! Diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün ilk kazma vuracağı yer Tekke olduğunu söyledi.

    Tekke de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak.. Sayın Başkan Kazma bulamadınız mı ? size kazma kürek getirelim mi ?

     Bir ders verin

    MHP ve Ak Parti 7 vekil, ben ise tek vekilim.. gelin ilk seçimde bunlara bir ders verin, Ben bir yere kaçmıyorum CHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayıyım bugünden ilan ediyorum..

    Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Ali Öztun,:

    Bu şehre haksızlık yapıyorlar, şehrin sahibi yok, Kahramanmaraş spor Osmaniye de oynuyor, bir stadımıza bile sahip çıkamadık, iktidar onlar muhalefet biziz biz eleştireceğiz başka çaremiz de yok..

    Bir soru üzerine :

    Uçak seferleri için : bir cihazı takamadılar, paraları yoksa ben hayır sahiplerinden topla o cihazı da alırım..

    Kahramanmaraşlı yurt içi ve yurt dışı uçak seferi istiyor, buraya gelirken korkarak geliyoruz, Gaziantep ‘e mi ? Adana ‘ya mı ineceğiz nasıl geleceğiz , onu düşünüyoruz kara kara !..oysa Kahramanmaraş Büyükşehir günlük en az 15 sefer uçak seferi olması gerek ama biz bir uçağı bile indiremiyoruz. Diyerek CHP iktidarında tüm bunların hepsini düzelteceklerini söyledi.

     Aksu çayında , Murat Kurum ile yüzmeye varım, temiz ise gelsin beraber yüzelim, ben yüzmeyi Ceyhan nehrinde öğrendim diyerek iyi bir yüzücü olduğunu söyledi.

     Buraya kadar yorumsuz , söylediklerini aktardım bir bölümünü tabi ki .. ama haklı olduğu o kadar çok konu var ki , isyan etmemek elde değil..

     Biz Pan adasını da yazarız, doğru söyleyen vekilin sözlerini de yazarız..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi