Uzayan Kol Bizden Olsun !

Uzayan Kol Bizden Olsun !
Siyaseten, makam olarak, bir Kahramanmaraşlı bir makama gelirse biz onun partisine , siyasi görüşüne bakmaksızın yanındayız her zaman ona destek oluruz, çünkü benim anlayışımda : Uzayan kol bizden olsun !..
CHP Kahramanmaraş milletvekili ve 5 yıldan beri CHP Genel Başkan Yardımcılığını yapan Ali Öztunç, görevinden ayrılmıştı.. bu konuda bilgi kirliliği vardı.. 28 Mayıs seçimlerinden beri suskun olan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztünç, dün Kervanhan da basın toplantısı yaparak gündemi değerlendirdi..
Öncelik olarak : bir konuya açıklık getirerek Ali Öztunç, " Ben seçimden iki gün sonra kendi isteğimle CHP genel merkezinde istifamı verdim, beni kimse çizmedi.. kendim istifa ettim.." çünkü biz nerede hata yaptık demiyoruz sürekli seçim kayıp ettiğimiz halde geri dönüp hesap yapmıyoruz.. 35 Bin oyla aldığım Kahramanmaraş'taki oy sayımızı 105 bine vekil sayımızı ikiye çıkardım ! sözleri ile konuşmaya başladı..
CHP Parti Meclisine Türkiye deki 1225 delegenin oyları ile seçilen , aday gösterilmemesine rağmen listeleri delerek çıkan ve Türkiye de CHP içinde ağırlığı olan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, susmaya devam ediyor.. satır arası : " Niye İmamoğlu, Niye özer, Niye Kılıçdaroğlu'cu oluyorum, Onlar Ali'ci olsun Ali'nin yanına gelsin" cümlesi çok dikkatimi çekti.
Ali Öztunç ile Televizyon da canlı yayına çıktım defalarca : orada hitabetimde : " Sayın Genel Başkan Yardımcım " diyeceğimi Sayın Genel Başkanım diye dilim sürtüşerek defalarca söyleyince Ali Öztunç, " Sen benim başımı yakıcın galiba ! demişti.. : Söyleyene bakma ! söyletene bak derler ya ! işte öyle..
CHP Genel Başkan Adayı Niye Ali Öztunç olmasın ki ? CHP Atom Karıncası , TBMM yaptığı konuşmaları, Basın Toplantıları, Türkiye de gitmediği il ve ilçe bırakmayan Türkiye'nin tanıdığı sevimli üstelik meslektaşımız olan Ali Öztunç, niye CHP genel başkan adayı olmasın ? ..
CHP oy vermiş olabiliriz, vermemişizdir.. olsun, mesele değil, başka partili de olabiliriz, mesele değil, Ama Ali Öztunç, Kahramanmaraşlı bizim evladımız, o zaman uzayan kol bizden olsun, Ali Öztunç hep birlikte sahip çıkıp destek olmalıyız.
İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu değişim dedi ve CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu ortaya koydu..
Özgür Özer : " Genel başkan adayım" dedi.. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan , Değişim diyerek Ankara'ya yürüyor, CHP içinden bir çok isim Genel Başkan Dayım iması veya açıklaması yaparken, Atam Karınca Ali Öztürk , kimi destekleyecek sorusu Türkiye de gazetelerde televizyonda tartışıla dursun Ali Öztunç, " Onlar gelip Ali'ci olsunlar!" açıklaması yaptı.. Biz de Ali'mizi desteklemeliyiz, Kahramanmaraşlılar olarak Ali'ci olmalıyız..
Bizler CHP oy vermiş olalım, olmayalım, Kahramanmaraşlılar olarak, Kahramanmaraş basın olarak CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sahip çıkalı destek olalım , uzayan kol bizden olsun diyelim .. Ali Öztunç, CHP Genel Başkan adayı olur mu ? niye olmasın, biz Kahramanmaraşlı olarak ona destek olalım..
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi