Türkiye Teksas Gibi Oldu !

Türkiye Teksas Gibi Oldu !

Televizyonlarda haberleri izleyemez olduk, Kadın Cinayeti, Çocuk cinayeti, silahla iş yeri basmalar, mekanları uzun namlulu silahla taramalar , yan baktın dayağı, korna çaldın şiddeti , gürültü yaptın cinneti , Sağlık görevlilerine saldıranlar, öğretmen dövenler, Polise , Mahkemeye gitme yerine vatandaş kendi ceza kesmeye başladı..Teksas olduk yazık ,” Adalet nerede ? “

Aksaray'da bir kadın, kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla bir adamı Cafede vurdu. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Uzun uzun düşündüm : Kim haklı , kim haksız suç kimin ? Bu ablamızın canı ne kadar yandı ki böyle bir eylemi yaptı Peki Adalet Nerede ?

Suç işleyenin suç yanına kar kalınca vatandaş kendi adalet sistemini çalıştırmaya başladı. Bu ülkemiz için büyük bir tehlikedir.

İnternet yasası çıktı.. Gazetecilerin eli kolu bağlandı, ama ne var ki sosyal medya denilen olay sebebi ile halkamızı ahlakı yerlerde geziyor..

Sokak Mikrofonlarına yasal düzenleme gelecek miş miş , Milletin Ahlakı çöp olduktan sonra mı ? Adalet nerede ? Gazetecilere , Basın yasa çıkarıyorsunuz sosyal medya dan yayın yapanlara kanun ve yasa yok !

Vatandaş diyor ki : Adaletin Bu Mu Dünya , Kötüler senin dünya , İyileri Öldüren Dünya diyerek adalet istiyor.. Türk halkının Ahlakını bozanlara ceza verilmesini istiyor..

Sokak Mikrofonları denilen Ahlaksız bir çok ailenin içine dinamit gibi düşerek aileleri yok ediyor.. aile kalmadığı gibi ahlaksızlık daha çok yayılıyor..

Çoğu karşılıklı anlaşmalı söylemler olduğu her halinden belli olsa da : sözde mikrofon uzatılan kişiler olmadık ahlaksızlığı yüzü kızarmadan kah kaha atarak anlatıyor bu da Türk toplumuna yön veriyorsa , sosyal medya kanunu çıkarılmalı böyle ahlaksızlık yapanlar en ağır ceza ile cezalandırılmalıdır..

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Porno yayın yapan siteleri engelleme kapatma yaptığı gibi bunları da kökünden kapatmalıdır.

Can Atalay mücadelesi veren Vekiller 85 Milyonun Ahlakı ile alakalı da mücadele verse de görsek.. Topluma sahip çıktı desek olmaz mı ?

Eşek heykelini alkışlayan , çıplak düşünen adam heykeline sanat diyenler, hizmet yerine heykel yapanlara oy veren memun olduğu günümüzde çok söylenecek bir şeyde yok..

Hizmet yapan iyi belediye başkanı değil, heykel yapan iyi belediye başkanı olduğu günümüzde , artık heykel yapmak gerekiyor (!)

Heykel yaparak her köşe başına birtane dikersek Ekonomi düze çıkar, Ahlaksızlık biter vatandaş mutlu olur (!..)

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi