Şehrin Gündemi !

Şehrin Gündemi !

Ak Parti il başkanı kim olur ?

Hemen söylerim : Ben olmam bu kesin !

Kim olur ? Mesele burada kim olursa olsun , büyük yükün altına gireceği kesindir..!

Ak Parti İl Başkanı olmak , büyük fedakarlık ister !

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı olmak ise daha büyük fedakarlık ister !

Maraş zor bir şehir burada her baba yiğit bu görevi yapamaz !

Önce Ak Parti Kahramanmaraş İl yönetimine : Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyordu ya “Beş baba yiğit çıksın yerli otomobili yapsın!” o baba yiğitleri bulmak kolay olmadı seneler sürdü bulunması..

Ak Parti Kahramanmaraş İl yönetimine baba yiğitler gerek var mı ?

İl Başkanı ekonomik özgürlüğünü kazanmış, masaya yumruğu vurduğunda sesi Ankara dan gelecek bir baba yiğit olması gerekiyor var mı ? böyle bir yiğit !

O vekilin adamı olmayacak, bu vekilin adamı olmayacak , Cumhurbaşkanı yani Ak Parti Genel Başkanının Kahramanmaraş ta temsilcisi olacak bir baba yiğit !

Dün yazdım: Bize Orkestra Şefi gerekli diye, Ak Parti il başkanı olacak baba baba yiğit de siyasetin orkestra şefi olması gerekiyor , bir tarafta milletvekilleri, bir yanda ilçe başkanları, bir yanda Ak parti il ve ilçe yönetimlerinde görev alan üyeleri karşısına alacak ve akortu bozmadan düzgün ses çıkaracak bir orkestra şefi olması gerekiyor var mı böyle bir baba yiğit..?

Her partinin siyasi bir görüşü var, partilerin iç yönetimi bizi çok fazla ilgilendirmez kim başkan olur kim olmaz onu kendileri bilir ! Ancak Kahramanmaraş Deprem den çıkan bir ilimiz yüzlerce sorunu var bu sebeple iktidar partisine güçlü bir il başkanı gerekli olduğunu söylüyorum..

Benim il başkanında aradığım özellik: Ekonomik özgürlüğünü kazanmış, pratik zekaya sahip, Ankara’ın yollarını bilen, her istediğini her bakanlıktan bir çırpıda koparan (Örnek: Hava Alanın ILS cihazı gibi! Bugüne kadar alamadık alırız inşallah ”) Ömer Seyfettin eseri , yüksek topuklu ayakkabı . tıkırtısını duyanların hizaya girmesi gibi.. böyle bize bir başkan gerek..

varsa bir yiğit çıksın ortaya buyurun Er meydanı baba yiğitleri bekliyor.. Ak Parti İl Başkanının ayakkabı tıkırtısından şehrin hizaya girmesi gerekli bize böyle bir il başkanı gerekli.. diyorum..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi