Paşa Çok Kelleler Kopacak !

Paşa Çok Kelleler Kopacak !

Merhum Kemal Sunal ‘ın Tosun Paşa Filmini izlemeyen yoktur..

Kahireden gelen İbrahim Paşa , dönen dolapları görünce : “ Tosun Paşa , Paşa Çok kelle kopacak !” uyarısı yapıyor izlemişinizdir.

Ak Parti il ve ilçe kongreleri yapılacak çok kelle kopacak ama , korkarım kopan kelle tebaadan olacak üst tarafa dokunmayacak..

14 Mayıs 31 Mart’tan ders alınmış gibi duruyor..! Haziran ayında Kahramanmaraş’ta da bir çok kellenin kopması gerektiğini düşünüyorum..

6 Şubat’tan sonra bu şehri bu hale getirenlere söyleyecek söz bulamıyorum..

Faturayı millette kesen ! , ilin basın bile salak gören !

Vezirimiz Vahit efandi !

Şehzade Ömer efendi

Şehzade Mevlüt efendi..

valide sultan Tuba

Otogarın oraya yapılan ve Arsası bedava diye 1200 üzerinde fora kazığı devlette çakarak , milletin parasını çar çur edenlerin kellesinin kopması gerektiğini düşünüyorum..

Bir kısmı bedava arsa diye Kahramanmaraş dağ başlarına götürerek şehri dağıtan paşaların kellesinin kopması gerektiğini düşünüyorum..

Hangi ülkeden kopya edildiği belli olmayan : Kopyala yapıştır tekniği ile Kahramanmaraş kimliğini kaybettirildiği kalıcı deprem konutlarını bize reva görenlerin kellesinin kopması gerektiğini görüyorum..

Bugün iki bina yüzde yüz bitmiş durumda gidip bir bakın beğenecek misiniz ?: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin arkasına yapılan bu binaların projesi her halde çağın 50 yıl gerisinden gelen bir proje olarak görüyorum..

Kahramanmaraş gelmeden Ankara da çizilen proje ile Valilik karşısındaki dükkanların 1.5 metre toprağın altında kaldığını görünce çıldırmak elde değil bunu yapanların kellesinin kopması gerekiyor..

Bu şehre : Uygun olmayan alan, sakınım bandı hikayesi ile şehrin gelişmesine kör tapa vuranların kellesinin kopması gerekiyor..!

Bu şehirde kullara söz düşmez ama : Kendini bu şehrin efendisi olduğunu görenlere sözüm : Meclis-i Vâlâ-yı Ahkâm-ı Sadrazam Kubbealtı vezirleri Kazasker Defterdar Meclis-i Vükelâ Meclis-i Umûmî Meclis-i Âyan Meclis-i Mebûsan İslam Şeyhülislam , Eyalet Beylerbeyi Vilayet Sancak Sancak beyi Mutasarrıf efendi , isimlerini yazsak telefon açarak bize hakkını helal etmeyenler , ne hakkı varsa !.. bunların kellesinin kopması gerekiyor..

Sevgili Okurlarım : vezirimiz, sultanımıza sözüm.. Bir sağlık müdürün aylarca atamasını yapamayanlar, ilçe Milli Eğitim Müdürü atamasını yapamayanlar, bir içli köfteciyi bile değiştiremeyenler..bu şehre ne hizmet verecek ?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 48 Günde Hatay Defneye 400 yataklı hastane, 60 günde İskenderun'da 600 yataklı hastane yaparken, Kahramanmaraş’ta acil durum hastanesini arsa beleş diye mübalağa etmiyorum, 2 hastane parasını fora kazıklara vererek devlette kazık atanlara bunun hesabını sorulması ve kellelerinin kopması gerektiğine inanıyorum..

Fora Kazık Parası ile Yürükselim Mahallesinin tamamını istimlak ederek buraya bu hastane yapıla bilirdi.. geçmiş olsun.. geçte olsa acil durum hastanesi yataklı revir gibi geliyor..!

Önsen bölgesine : 1600 yataklı hastane yapalım mı ? Yapmayalım mı ? Tartışması devam ediyor.. bir 10 yıl tartışır dururuz sonunda orada hastane yapacak yer kalmaz sonra başka yere yöneliriz..

Haziran ayında Ak Parti Kongresi var ! , Ben ağayım , ben paşayım diyenlere bu yanlışların hesabı sorulmalı diyorum..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi