Köfteci Yusuf ve Biz

Köfteci Yusuf ve Biz

Bizim içimizdeki hainler : Anadolu Markalarını yok etmek için elinden geleni her zaman yaptıklarına bu ülkede şahit oluyoruz..

Son kurban : Köfteci Yusuf 200 Şube 12 Bin çalışan ! Vur ensesine patlasın !.

Nuri Demirağ’ın Uçak Fabrikasını kapatanlar, Nuri Kirliğil Füze Fabrikasını yerle bir edenler, Vecihi Hürkuş yaşamak hakkı vermeyenler, Yimpaş, Kompansan, İhlas Finas gibi Anadolu Sermayesinin başına çökenler hep aynı kişiler.. tarihler değişse de düşman aynı !..

Köfeteci Yusuf A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş açıklama yaptı, Anadolu Sermayesinin başına neler geldiğini söyledi.

28 yıllık uzun yolu anlattı.. ve bu süreçten güçlenerek çıkacaklarını söyledi..

Oyun aynı oyun : MADO su dağıtmadı diyerek sosyal medya da MADO çökenler aynı, yapılanlar da aynı oyunun bir parçası olduğunu Kahramanmaraş’ta görerek yaşadık..

28 yıldan beri Köftecilik Yusuf Akkaş, 12 bin kişi çalışan bir şirketim, Ben Devletin Adaletine güveniyorum.. Mahkemeye verdim, Biz Devletimize güveniyoruz , mafyaya gidecek değilim , devletimize gittim,” derken aslında işin iç yüzünü anlatıyordu..

At çamuru tutmaz ise izi kalır : İsrail protesto etmek için kolayı alarak yere döken adamın aklı aynı akıl !

Markalarımıza sahip çıkmamız gerekiyor : Markalarımızda aklını başına alıp, oyunu kuralına göre oynamalı , bir basın danışmanı tutarak , sosyal medya , gazete , internet, dijital dünyaya sürekli mesaj vermelidir..

Mesele süreci yönetmektir: Bugün baktığımda köfteci Yusuf süreci yönetememiştir.. kendi hakkını kendisi savunmaya çalışıyor bunun yerine danışmanları ile hareket etmesi gerekiyor..

İsim vermeyeceğim yıllar önce : Kahramanmaraş’ta yıldızı parlamaya başlayan bir pastahanenin yaptığı düğün pastasından 700 kişi zehirlendi.. pastayı yapan yakalandı , tutuklandı.. Niye yaptığı sorusuna cevap vermedi..

Ama o pastanenin yıldızı sondu, bugün tarihden silindi.. Peki o pastane sahibi bunu hak etti mi ?, o günkü hızı ile gitse bugün belki MADO , AKDO , Kervan, gibi belki daha büyük bir markamız olurdu ama bir çırpıda yok ettik..

Bugün Kahramanmaraş’ta marka olan, olma yolunda olan kim varsa hepsine sahip çıkalım.. uzayan kol bizden olsun, Anadolu Sermayesi olsun ama, onlarda ben akıllıyım demesin, kendine bir basın danışmanı tutarak yoluna devam etsin diyorum..

Sanayicimiz, çalışıp üreten kim varsa hepsine sahip çıkalım, arkasından bir tek kelime söyletmeyelim çünkü : onlar Türkiye için çalışıyor, Kahramanmaraş için çalışıyor, çok fazla yiyemiyor: Sen ben ne yiyorsam onlarda o kadar ekmek yiyiyor, dostlar..

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi