Hep Birlikte Olsak Ne Olur ?

Hep Birlikte Olsak Ne Olur ?

Kıbrıs'da Siyasette Barış ve Huzur Geldi !


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı 50 yıl dönümüne siyasiler tam kadro katıldı.

Her zaman bu birliği sağlasak ne güzel olur..

Televizyonda canlı yayında Kıbrıs Barış hareketının 50 yıl dönümünü ziliyorum: TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, TBMM Başkanvekilleri Bekir Bozdağ ve Celal Adan, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Genel Başkanvekilleri Efkan Ala, Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Zafer Sırakaya, Hamza Dağ, Ömer İleri, AK Parti Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Abdulhamit Gül, MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay, Muhammed Levent Bülbül, Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir, milletvekilleri, eski bakanlar, Büyükşehir Belediye Başkanları siyasi parti temsilcileri, Kıbrıs Barış Harekatı gazileri ve yakınları ile , gönlü Kıbrıs diye atan yürekler katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünya lideri olarak güzel bir konuşma yaptı.. Kıbrıs Türk halkının özgürlüğe kavuşmasını sağlayan Barış Harekâtı’nın 50. yıl dönümünde KKTC’de olmanın bahtiyarlığını yaşadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın mimarları olan dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’i, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı ve son nefesine kadar Kıbrıs davası için mücadele eden Alparslan Türkeş ile diğer devlet ve siyaset adamlarını rahmetle andı.

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı , Türk Siyasetine barış getirdiğini gördüm..

Kıbrıs gittik , yan yana oturduk , siyasiler bir araya geldik ! Ne oldu kıyamet koptu mu ?

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dan yurt dışı ziyaretlerine de siyasi partilerin genel başkanlarını götürmesinde , katılmak isteyeni davet etse çok daha güzel barış ve huzur ortamı meydana gelecektir.

Kıbrıs 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramında bunu yapa bildik ise bugündan sonra ilk yurt dışı ziyaretinde de bunu yapa biliriz..

Hep birlikte olursak ne olur ? Güzellik olur, barış olur, huzur olur, ülkemiz daha hızlı kalkına bilir..
Türkiye den Kahramanmaraş’tan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın Kıbrıs Türk halkına ve Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum..

Kıbrıs Gazileri ve Barış Harekâtı’nda şehit olan Mehmetçik ve mücahitleri tekrar rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi