El Delisini Överken , Biz Aklımızı Yeriyoruz !

El Delisini Överken , Biz Aklımızı Yeriyoruz !
Kahramanmaraş bizim, taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum.. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, haklı olarak üzülüyor ve ilave ediyor , nenem derdi ki :” El delisini överken, biz aklımızı yermeyelim !.”
5 Nisan da göreve başlayan belediye başkanlarını 7 ay sonra kuyunun 7 kat derinine atmak ne kadar doğru olur ?, eleştirmek gerekir ama biraz sabır edip beklemek gerekir..
6 Şubat 2023 günü asrın felaketi ile Kahramanmaraş ile Adıyaman, Malatya, Hatay yerle bir oldu.. deprem sonrası herkes elinden gelen yaptı.. Zengini Fakiri , ünlüsü , ünsüzü herkes Deprem Zedelerin yarasını sarmak için çalıştı..
Elektrikler kesik, kar , buz var, fabrika çalışanları deprem zede olmuş , kimi ise ölmüş, Tekir suyu kaynağı kurumuş, Milyonlarca balık susuzluktan ölmüş, dolayısı ile MADO SU de kaynağı kurumuş, su fabrikasının paketleme yapması mümkün değil , birincisi elektrik yok, ikincisi su yok !
MADO su dağıtmadı diye sosyal medya da yazanlara bir tane cevap veren oldu mu ? markamıza sahip çıktık mı ? Yok.. yok yok.. Anadolu Sermayesi Mado su hedef oldu bizde uzaktan güldük destek olmadık !
Dondurma da : Mado, Kervan, Alpedo, Akdo, Ferah, Tatlıpark , Meresta, daha bir çok yeni markamız ile şehrimizin bir değeridir..
İSKUR Holding yönetim kurulu Başkanı A. Kadir Kurtul , Kahramanmaraş ve Çeşitli illerdeki yatırımları ile Türkiye bir değeridir..
Şirikçioğlu Holding, yönetim kurulu başkanı Atıf Şirikçi, ihracatı ile ülkemize döviz kazandıran bir değerimizdir..
Hascevher yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Hacı Dinçer , Kahramanmaraş’ın değil, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi ve bir değeridir..
Kipaş Holding yönetim kurulu başkanı Mehmet Hanefi Öksüz , bugün 18 bin yakın çalışanı , ülke ekonomisine verdiği katma değer ile Kahramanmaraş’ın değil Türkiye’nin bir değeri !..
Bugün bakıyorum : El delisini överek bir şey yapmaya çalışıyor, biz ise akıllımız yeriyoruz !, yazılanlara gülüyoruz da hop ne oluyor diyemiyoruz !
Herkes hat tini bilmesi gerekir.. ne iş yapacağını bana , sana soracak değil, ülkemizde taş üstüne taş koyana teşekkür ederim. Kahramanmaraş’ta şehrimizin değerlerine sahip çıkmalıyız..
Kahramanmaraş’ın değerlerine sahip çıkıp , arkasında durmamız gerekir..
El Delisini överek aya giderken, biz akıllımız çamura atarsak , Akıllımıza saldıran yalana yüz verisek, haline gülersek bir gün bu yılan sizi de sokacaktır..! birlik olmalıyız 1919 da ki milli mücadelede ki gibi birlik olmalıyız, Şehrimizin Sanayicisine yöneticisine sahip çıkmalıyız..
El Delisini överken, Biz Akılımıza sahip çıkmalıyız. !
Kahramanmaraş’ta taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum, 18 bine yakın personel çalıştıran Kipaş Holding ve yönetimine , Başkan Hanefi Öksüz şahsında teşekkür ediyorum..
İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi