Milli Savunma Sanayii

Milli Savunma Sanayii

Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa, kısacası Batı ülkeleri, Müslümanları öldürmesi için İsrail’e sınırsız hibe desteği sağlıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 40 yıldır ABD ve AB ülkeleriyle bir vekalet savaşı yürütüyor ve bu süreçte bir şehir nüfusu kadar şehit verdik, çok sayıda yaralımız var.

İsrail, bugün Lübnan ve Suriye’yi vurmaya, topraklarını genişletmeye başladı. Sırada Irak ve Türkiye var! Suriye bittikten sonra İsrail ile sınır komşusu olacağız. Namluların ucu bize dönmüş durumda, bugün bunu görün!

Bu sebeple savunma sanayi çok önemli! Hükümetin siyasi partilerle uzlaşıp acil bir düzenleme yapması gerekiyor. Zaman kaybına tahammülümüz yok!

Savunma Sanayii Destekleme Fonu'nu (SSDF) da içeren torba yasa teklifinde, 100.000 TL ve üzeri limitli kredi kartlarından 750 TL vergi alınmasına dair bir madde vardı ve bu tepki çekmişti. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) kaynakları, bu maddeden vazgeçildiğini ve ihtiyaçların karşılanması için başka kaynak arayışında olduklarını belirtti.

Ancak savaş kapımızda! Acilen İHA, SİHA, Kaan, Kızılelma, Hürjet ve hava savunma sistemlerinde kullanılan portatif füzelerin seri üretimine geçmemiz gerekiyor. S400 bataryalarının sayısını da artırmalıyız. Bunun için kaynak lazım.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi partilerin genel başkanlarını Beştepe’de toplamalı ve bir defaya mahsus her konuda fona destek alınmalıdır. Üç milyonluk bir evi olan, 3 bin TL Savunma Sanayii Destekleme Fonu'na bağış yapsın!

Kredi kartı, araç alım-satımı, tapu, sigorta, maliye ve belediye işlemlerinden, tüm partilerin ortak kararıyla bu fona bağış yapılmalıdır. Bunun adı vergi değil, bağış olmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 85 milyon insan, bir defaya mahsus bağışta bulunmalıdır.

Bu, sadece AK Parti’nin değil, tüm partilerin ortak teklifi olmalı. Geçmişte deprem bölgesine yardım toplandığı gibi televizyon kanallarının ortak yayınıyla gönüllü olarak Savunma Sanayii Destekleme Fonu'na bağış toplanmalıdır.

Söz konusu vatansa, herkes gücü oranında Savunma Sanayii Destekleme Fonu'na destek olmalı. Acilen seri üretime geçmemiz gerekiyor!

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in nihai hedefinin Türkiye, Irak ve İran toprakları olduğunu belirtiyor. İsrail’in yayınladığı haritalarda “vaat edilmiş topraklar” içinde bizim topraklarımız da gösteriliyor. Bunu görmüyor musunuz?

Uyan kardeşim, uyan! Vatan elden gitmeden Savunma Sanayii Destekleme Fonu'na bağış yapalım. Herkes gücü oranında katkıda bulunmalı. Bu vatan bizim, gidecek başka bir Türkiye yok!

bugün 18 Ekim 2024 cuma , Cumanız Mübarek olsun dostlar

İyi günler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi