Ekonomik Kriz var !

Ekonomik Kriz var !

Ülkemizde özellikle Kahramanmaraş’ta Ekonomik Kriz var , arabamızı park edecek yer bulamıyoruz ! : Sokaklar, caddeler, parklar ağzına kadar araç dolmuş dostlar..

Ekonomik Kriz var ! : fabrikaların önü galerici dükkanı gibi , servise binmeyen ekonomik kriz mağdurları otomobilleri ile geliyorlar ! Otomobilleri ile gönüllerince geziyorlar, yakıt çok ucuz olsa gerek..!

Ekonomik kriz var ! : yeme içme ve eğlence mekanları gece saat 24 00 kadar dolu, ekonomik kriz olduğu için dondurma tatlı, pizza ve hamburger ile idare ediyoruz.. üzerine kaburga pirzola ne ala !..

Ekonomik kriz var ! : hemen her fabrikanın kapısında elaman aranıyor diye yazıyor, iş yerleri yani dükkanların kapısında “ Bay Bayan elaman alınacaktır,” yazısı var.. ekonomik kriz olduğu için bula bilirsen al !..

Ekonomik Kriz var ! : Suriyeliler olmasa inşaat sektöründe çalışacak işi bulunamıyor ekonomik kriz var vatandaş evinde yatıyor , çünkü bedava yaşamak güzel.. ekonomik kriz var Suriyeliler çalışsın !..

Ekonomik kriz var ! : 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında yapılan kalıcı konutları çıkan anahtarı verilen vatandaş, konteyner kent den çıkmıyor.. orada yatıp kalkıyor, evini de kiraya veriyor , ekonomik krizi aşmanın bir yolu da konteyner de kalmaktan geçiyor..!

Ekonomik Kriz var ! : Sahilleri bitiren vatandaş okulların açılması ile piknik yerlerinde bağlarında duman çıkarıyor , çünkü ekonomik kriz var ! Evde oturmak insanca bir yaşam birimi değil !..

Ekonomik kriz var ! : otomobil satışları hızla devam ediyor, kendisine, eşine, araç alan aile reisi şimdi çocuklarına araç alıyor, okula rahat gidip gelsin diye , ekonomik kriz kapıda dostlar..

Ekonomik kriz var ! : Çöplükler ekmek dolu, acım diye bağırıyoruz ama bizi duyan yok ekonomik kriz var dostlar , yemek ve ekmekler çöpte biz acız aç çöpleri görmüyor musunuz ?!..

Ekonomik Kriz var ! : Daha sayayım mı ? Bugün fabrika ve iş yerlerinde yemek veren işletme sahipleri dertli işçi yemek beğenmiyor, : Patron dertli yemek beğenmeyen işçilerden

Bugün 13 Eylül 2024 Cuma mübarek gün, güzel konuları yazmak gerek..

Cumanın bereketini feyzini anlatmak gerek ama ekonomik kriz var , önce ekonomiyi kurtaralım..

Beynimizdeki Ekonomik krizi bir kenara atıp üretime geçelim sevgili dostlar

iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi