Borsa Başkanı Mustafa Narlı

Borsa Başkanı Mustafa Narlı

    Bugün Kahramanmaraş’ta birlik var, bunun en büyük mimarlarından biri ise Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı. çünkü Bakan Vahit Kirişçi Misafir ettiği toplantıda bunu gördüm..

    Başkan Mustafa Narlı, Sanayici ve iş adamlarını, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini , Meslek odaları temsilcilerini bir sofra etrafında toplayarak birliği çok güzel sağladığı için teşekkür ediyorum..

    Bugün Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi odası, Kahramanmaraş Ticaret Borsası , Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz birlik içinde bu da Kahramanmaraş için büyük bir kazanımdır.. el eleler, gönül gönüleler Allah birliğimizi daim etsin..

    Bunun örneğini geçtiğimiz gün Ankara çıkarmasında gördük, hep birlikte hareket ede biliyoruz..

    Bugün Kahramanmaraş’ın meseleleri var, Sanayicinin en büyük meselesi enerjinin pahalı olması ki bir müjde olarak indirim haberini Sayın Başkanı Mustafa Narlı ve Mustafa Buluntu dan aldık.. sanayicimize hayırlı olsun..

    Kahramanmaraş Ticaret Borsası Binası ilk sınavını verdi.. ve tam not aldı..

    Kahramanmaraş sivil toplum kuruluşları başkanları Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi karşılamak üzere Borsamızın yeni binasında bir araya geldi..

    Bu fırsattan yararlanarak bizlerde :

    Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı , Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Meclis üyeleri ile sohbet yapma imkanı bulduk..

    İlk defa birlik ve beraberliğin güzel örneğini yeni borsa binamızda yaşayarak gördük, fiziki mekanın ne kadar önemli olduğunu görerek yaşadık.. Bu sebeple , Borsası binasına ilk günden bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ederim güzel bir bina ve böyle bir toplantı için çok uygun bir mekan, şehrimize hayırlı olsun..

    Ankara da güzel ziyaretler yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a birinci ağızdan Kahramanmaraş ve Sanayicinin derdini anlatan Kahramanmaraş heyetinin zaferinin müjdesini burada bizlere söylediler..

    Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu  Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası  Başkanı Mustafa Narlı beyle sohbet ettik.. Ankara da birlikte hareket etmenin ne olduğunu gördük..

    Sevdamız Kahramanmaraş sohbetimiz de şahsi değil, şehrimizin meseleleri..

    Sanayi de elektrik ve Doğalgaz indirimi için Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşekkür ederken, biraz daha indirim beklediklerini ifade ettiler..

    Mesele Kahramanmaraş Meselesi , Türkiye meselesi.. Sevdamız Kahramanmaraş ..

    Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı; “ THY ve Özel şirketlerin Kahramanmaraş’a uçak seferi konması için görüşüyoruz , hem de bizim istediğimiz saatte sefer konması öyle veya böyle çözeceğiz , yapamazsak da yapamadık özür dileriz,” diyeceğim dedi.. bu konuda samimiyim..” diye kararlı olduğunu gördüm..

    Bende bu yazımı sabah kaleme almadan önce şöyle İstanbul ‘dan Anadolu ya uçak seferlerine baktım: Muş, Bayburt, Şırnak, Hakkari, Bingöl, Mardin, Adıyaman, Elazığ, Nevşehir , Van, gibi Kahramanmaraş’tan çok küçük Türkoğlu ilçemiz büyüklüğünde ki illere her gün birden fazla uçak seferi varken Kahramanmaraş’ta bir İstanbul seferi var olması bizi kahrediyor.. Komşu illerimize, İstanbul ve Ankara ‘dan saat başı seferi konarken, Kahramanmaraş sefer konmamasının acısını ve çilesini çekiyoruz.. hep beraber yaşıyoruz.. Artık Bakanımızda var bu konuyu birlik içinde çözmeliyiz.

    Başkanlarımız : Mustafa Buluntu, Mustafa Narlı, Ahmet Kuybu, Milletvekillerimiz , diğer sivil toplum kuruluşu başkanlarımız hep beraber THY , Pegasus , Anadolu Jet ve diğer özel hava yolu şirketleri ile görüşerek Kahramanmaraş uçak seferleri koydurmak birinci hedefimiz..

    Çünkü 23 Nisan 2023 de EXPO 2023 başlayacak yurt içi ve yurt dışı seferlerine başlanması gerekiyor.. Sadece Ankara, İstanbul değil, İzmir, Antalya, Kıbrıs, Almanya, İngiltere, Suudi Arabistan, Azerbaycan başta olmak üzere bir çok ülkeye sefer konması gerekiyor hem de günlük ve karşılıklı.. Olmadı Hanefi Mahçiçek söylediği gibi uçak kiralayarak kendi hava yolu şirketimizi kuralım..

     Bugün Başkan Mustafa Narlı ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımız bunun farkında inşallah çok güzel günlerin yakın olduğunu görüyorum..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi