Bakanımız Vahit Kirişçi !

Bakanımız Vahit Kirişçi !

Ve : Uçak Seferleri..

    Bir şehrin bakanı olması , bir çok işte kolaylık sağlamaktadır..

    Önemli olan o şehrin sivil toplum kuruluşlarının , o bakana sahip çıkmasıdır.. yanında durmasıdır..

    Kahramanmaraş’ta bugün de o birlik ve beraberlik var , birlik içindeyiz, Sayın Bakanımız Vahit Kirişçi den beklentimiz de çok yüksek.. Şehrin her sorunu ile ilgilendiğini Sanayicilerle yaptığı toplantıda söyledi.

    Gençlerle buluşan Bakan Vahit Kirişçi bir çırpıda Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüşerek, Cumhurbaşkanın mesajını gençlere canlı olarak dinletti .. Nokta..

    Geri başa dönüyorum:

     Sayın Bakanımız Vahit Kirişçi geçtiğimiz Cuma günü Kahramanmaraş’ta Toplantıdan toplantıya ziyaretten ziyarette koşarak şehirde yoğun bir gün geçirdi..

     İstişare toplantısı, KÜS de Tarım Toplantısı, Kahramanmaraş Ticaret Borsası da Sanayicilerle bir araya gelmesi, EXPO 2023 alanını ziyaret, Kılavuzlu Millet Bahçesi gezisi, KMTSO hayırlı olsun ziyareti, Arif Şen ailesine taziye ziyareti, Dulkadiroğlu da gençlerle buluşması özel sohbetleri ile bir Kahramanmaraş çıkarması yaptı.

    Nisan ayında : EXPO 2023 açılışına Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da gelecek olması, ayrı bir heyecanı sebebi olurken tam kör düğüm olduğumuz nokta ve Sayın Bakanımızdan beklentimiz.. başladığı yer burası.. 3 milyon insanın EXPO 2023 gelecek olması..

    Kahramanmaraş Uçak seferlerinin düzenlenmesi..

    Sayın Bakanım : Tarım ve Orman Bakanısınız bunu elbette biliyoruz, ama bir bakan olarak Ulaştırma bakanı ile çok rahat görüşüp ağırlık koyacağınıza inancımız tamdır..

    Hafta da üç gün Ankara seferi var , saatleri bir işe yaramaz bu uçakla Ankaraya gidenin günü ölüyor.. , bu sebeple Kahramanmaraşlı vekiller dahil Gaziantep hava alanı kullanıyor..

    Her gün İstanbul seferi var, ama saatleri bir işi yaramadığı , Maraş Uçağı ile İstanbul gittiğin zaman günün tamamı öldüğü için Kahramanmaraşlı Sanayici ve iş adamımız Gaziantep hava alanı kullanıyor..

    Kahramanmaraşlı Sabah saat 05 00 de İstanbul, Ankara seferi istiyor, gece saat 23 00 de Kahramanmaraş dönüş uçak seferi istiyor.. günlük.. İster THY isterse özel şirketler gelsin fark etmez..

    Bu birinci isteğimiz: ikincisi, 450 kişinin çalıştığı Ulusalar asası Kahramanmaraş hava limanına bir tek yurt dışı uçak seferi yok..

    Kahramanmaraşlı Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, seferleri isterken, yurt dışında ise : Almanya, İngiltere, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Fransa uçak seferleri istiyor..

    Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Sivil toplum kuruluşu başkanları, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız bugün bir uyum içinde çalışıyor ve bu birliğimize liderlik yaparak, gerek THY ve de gerekse özel hava yolu şirketlerini ziyaret ederek EXPO 2023 öncesinde Kahramanmaraş uçak seferleri koydurmanızı bekliyoruz..

    Sayın Bakanım : Eğer bunu yapamazsak, Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek söylediği gibi bir hava yolu şirketi kurarak, alacağımız veya kiralayacağımız uçaklarla kendi seferlerimizi kendimiz koyalım diyorum..

     Ancak biz sizi iyi tanıyoruz : Üniversite de hoca olarak yetiştirdiğiniz öğrencileriniz, Milletvekilliği yaptığınız dönemdeki dostlarınız, bugün bakanımız olarak verdiğiniz hizmetler sebebi ile çevrenizin ve dostlarınızın olduğunu biliyoruz..

     Kahramanmaraş uçak seferleri koydurma işi sizin bir selam vermenize bağlı olduğunu da biliyorum..

     STK Başkanlarımızla yapacağınız ziyaretle bu işi kökten çözeceğinize inancımız tamdır.. Kahramanmaraşlı sizden bu hizmeti bekliyor..

     TMO müdürlüğü için teşekkür ediyoruz.. iyi ki varsınız..

     Bizden söylemesi..

     İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi