Bizi Duyan Olur mu ?...

Bizi Duyan Olur mu ?...

20 gün önce yazdım: Bizi huzurlu ve rahat bırakmayacaklarını söyledim.. sebebini uzun uzun yazdım.. (arşivdeki yazılarımda okuya bilirsiniz..)

Biz çok hızlı gaza gelen ! Ne oluyor ? Demeden : hemen vuran öldüren bir toplum yapımız var.. bunun acı faturasını Maraşlı 1978 de ödedi..

Dış İşleri Bakanı Hakan Fidan yaklaşık 3 yıldır süren gizli veya açık Suriye görüşmeleri sonunda ; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşir Esat bir masa etrafında oturma için Şam ve Ankara anlaştı.

Bunun anlamı şu idi : Türkiye deki Suriyeliler evlerine dönme imkanı sağlanacaktı.. Herkes daha huzurlu olacak, Suriye’nin toprak bütünlüğü korunacaktı.. ama buna ne İsrail nede hamisi ABD izin vermeyeceğini ben çok önce yazdım..

Kayseri de ferdi bir olayla : ortalığı yakıp yıkan savaş havası estirenler, karşılığı Suriye de Türk Tır Kamyonlarına saldırma ve Türk Bayrağının yakılması olayı ! Tam İsrail ve ABD istediği gibi plan işliyor..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti dimdik ayakta ve suçluların cezasını Türkiye de , Suriye de veriyor ken, biz hakim, savcı polis, askercilik oynamaya cezayı biz kesmeye çalışırsak, bu bizim isteğimiz değil ABD ve İsrail isteği olur onlara hizmet etmiş oluruz.. bedelini de biz öderiz bunu sakın unutmayın ! ..

Suriye de iç savaş çıktığında Kahramanmaraş Zengin Suriyeliler gelmişti.. güzel para harcıyorlardı.. dedi kodu ile Kahramanmaraş’ta olay çıkardılar.. Suriyeliler önce Ankara ‘ya ordan da Almanya’ya gittiler.. Zengin Suriyeliler Almanya ekonomisine can verdi.. Kazanan Almanya oldu.. Fakir Suriyeliler bize kaldı.

Bugün Türkiye de Polisimiz, Askerimiz Hakim ve Savcımız dim dik ayakta suçluya gereken cezayı anında veriyorlar..

Suriye de 100 bin Özgür Suriye Ordusu , Türk ordusu kamu kurum ve kuruluşları dim dik ayakta ve suçluların cezasını anında kesiyorlar..

Kayseri de Ferdi bir olay, Suriye de 3 şehirde toplam 500 kişi Türkiye eylem yapıyor , bir Türk Bayrağını yakıyor, bir Türk Kamyonlarını taşlıyorlar, hepsi Özgür Suriye ordusu tarafından yakalandı.. şu an ifadeleri alınıyor..

ilk sonuç sabah namazı aldığım bilgi: işin arkasında İsrail ve ABD var !

Önümüzde zor bir süreç var 4 yıl var başımıza çok çorap giydirilecekler aman ha diyorum : siz olaya karışmayın , görevi devlette bırakın..,

1978 Maraş olaylarında, Suriye olaylarında aynı film biz iki kere izledik aman dikkat diyorum, Türkiye Cumhuriyeti Devleti , Askeri Polisi, Hakimi, Savcısı görev başında iken haklı olduğunuz halde haksız duruma düşmeyin sonra sizlere yazık olur, ülkemize yazık olur boş yere canlar yanar !

Bu konuda bizi duyan olursa, komşunuza söyleyin !..

Bedava cezaevinde yatmayalım Polisimiz, Askerimiz gereğini yapar siz evinizde oturun ve izleyin gaza gelmeyin diyorum sevgili okurlarım !

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Bekir Doğan Arşivi