Özal Gitsin ! Gavur Gelsin !..

Özal Gitsin !  Gavur Gelsin !..

    Tarih : tekrar eder durummuş, hocamız “ Tarih Tekerrürden ibaret “ derdi.. aynen öyle, 1989 ‘larda Özal Gitsin Gavur gelsin , Çankaya’nın tontonu “ diyorlardı..

    1983- 1992 yılına kadar Türkiye çağ atlattı..

    Gençler bilmez çok özet ve kısaca yazacağım: Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal 1983 de başbakan olduğunda : Köylerde elektrik, su , telefon, televizyon yayını, asfalt yol yoktu..

    Şehirler arası bir metre duble yol yoktu.. Tüneller yoktu, hava alanları yoktu, Siyah Beyaz TRT televizyonu var akşam saat 17 de açılır, gece 24 00 de kapanırdı..

    İhracatı, üretimi , fabrikayı bilmezdi..

    Bugünkü gibi otomobil de yoktu, birkaç jep, üç beş taksi vardı.. herkes kimin arabası olduğunu renginden modelinden bilirdi..

    Eve telefon almak için biz 17 yıldır sırada bekliyorduk.. cep telefonun adı bile duyulmamıştı..

    Özal bize bu çağın kapısını açtı: Cep telefonu, internet, bölünmüş otobanlar, tüneller, hava alanları , ihracat yapan bir Türkiye haline getirdi.. Herkes otomobil aldı.. Rahatlamıştık, bir el bugün olduğu gibi düğmeye bastı. Özal gitsin yerine Gavur elsin , kampanyası başladı..

     Bugün birileri : “ Diktatör “ diyor ya , o günde Özal gitsin Gavur gelsin diyenler Çankaya’nın tontonu diyordu..

     Bugün olduğu gibi : Yalılar, gemiler, uçaklar, araziler, tatil köyleri, yurt dışında açılan banka hesaplar olmak üzere hergün bir yalanla Özal vuruyorlardı..

     Merhum 8. Cumhurbaşkanı Milletin Adamı Adnan Menderes gibi, 1992 de hakka yürüdü.. Cenazesini milyonlar göz yaşları arasında kaldırdı..

     Şehit olan Turgut Özal , herkes anladı ama iş işten geçmişti..

     O gün İftira atanlar : Bugün Özal ve hanımın bir şeyi yokmuş diyorlar ama Özal şehit oldu gitti bulup helalleşmek mümkün değil.. iftira atanlar ahrette hesabını verecek..

     Bugün 7 x 7 toplam 49 öder 50 +1 diğer tarafta ama :

     “Tayyip Gitsin , Yunun Gavuru Gelsin” diyenler 1992 öncesi Turgut Özal söylenenle aynı sözleri kullanıyorlar..

     Yani Tarih tekrar ediyor dostlar:

     Bugün 1980 doğumlu üzeri 42 yaşında olanlar bile Turgut Özal ve Özallı yılları çok iyi bilmezler..

     1983 öncesini bilmezler..

     1992 de Özal hakka yürümesi ile 2002 yılına gelinceye kadar geçen sürede ne çektiğimizi çok iyi bilmez gençler..

     Ak parti kurulduğu gün doğan bugün 20 yaşında veya 5-10 yaşında olan 20-35 yaş arası bunlar hiç sıkıntı çekmedi hiç bilmezler, dünyanın böyle olduğunu sanıyorlar..

     7 ortak: “ Tayyip gitsin, Türkiye Demokrasi getireceğiz, Türkiye iyi olacak, Türkiye Barış gelecek, Türkiye Özgür olacak” söylemleri bu..

     Şuna dikkat edin: Biz iktidara gelirsek, şu fabrikayı kuracağız üretip satacağız ülkemize döviz gelecek demiyorlar.. boş söylemler ile geçiniyorlar..

     Biri PKK'ya 3 banaklık verelim diyor, biri Gezi Parkı , özgürlük ve hak alma eylemi diyor.. kısaca 7 ortak ABD ve AB sözcüsü olarak halkı kandırmaya çalışıyor..

     Gençlere Z kuşa , yok bilmem ne kuşağı diyerek isim verip onları kandırmaya çalışıyorlar.. Bizde bir söz var: Biz avcının çantasına bakarız !”

     7 ortağın çantası boş : Tayyip Çantasında ise , Hava alanları, Şehir Hastaneleri, Tüneller, duble yollar, viyadükler, Enerji, Otomobil , Sanayi yatırım ve Milli Savunma yatırımları var , uzaya yapılan yatırım var buradan sayamayacağımız kadar binlerce yatırım var..

     “ Özal gitsin gavur gelsin, Tayyip gitsin Yunan Gavuru Gelsin” iyi gelsin siz bilirsiniz, vatan sevgisi imandandır, vatanını bu kadar seviyorsanız gavura teslim edin.. karar sizin..

      Ama biz vatanımızı savunmaya devam edeceğiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük devlet öyle üç beş yedi çapulcunun sözleri ile yıkılacak bir devlet değil dostlar..

      Milletimiz feraset sahibidir.. 18 Haziran 2023 de oyunu nereye vereceğini iyi bilir..

      Bizden söylemesi

      İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi